Samsung päivittää pian Galaxy S10:n Android 10:llä ja uudella käyttöliittymällä

Matti Robinson
8. lokakuuta, 2019 20:13

Samsung ei ole vuosiin, jos koskaan, tullut tutuksi laitevalmistajana, joka tarjoaa päivityksiä nopeaan tahtiin.
Yhtiössä pyritään kuitenkin korjaamaan tätäkin imago-ongelmaa, ja Android 10 -päivitysten osalta tilanne on todennäköisesti parempi kuin pitkään aikaan.
Yhtiö on juuri vahvistanut, että One UI -käyttöliittymä tulee pian päivittymään uuteen 2.0 -beetaversioon, joka tarkoittaa samalla uutta Android 10 -versiota.
Viime vuonna lopullinen Android Pie -päivitys saapui Galaxy S9:lle vasta joulukuun lopulla. Ensimmäinen beetajulkaisu puolestaan tuotiin S9:lle marras-joulukuun vaihteessa. Samsungilla on siis vielä hyvin aikaa päihittää viime vuoden aikataulu.
Ensimmäisenä uudesta One UI 2.0 betasta pääsee nauttimaan kotimarkkinat Etelä-Koreassa, mutta voi olettaa, että pian perässä tulee myös Eurooppa.
Päivitys kattaa kaikki S10-laitteet, joita ovat Galaxy S10, Galaxy S10+ ja Galaxy S10e. Note10-mallien päivittymisestä ei ole vielä tietoa.
Valitettavasti vielä ei ole tiedossa päiväyksiä päivityksen saapumiselle, vaan virallinen tiedote kertoo vain "tulossa pian".

Looks like this is happening today ;) Refreshing my Samsung Members app like a madman trying to get the #Android10 / #Oneui2 beta... @AndroidAuth @SamMobiles pic.twitter.com/rccfAZgDS2

-- Jtinseoul (@jtinseoul) October 8, 2019


Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.