Tämä ei ole kaukosäädin – Arvaatko mikä se on?

Manu Pitkänen
10. lokakuuta, 2019 6:12

Androidin perustaja ja pitkän uran Googlella tehnyt Andy Rubin lähti hakukoneyhtiöstä muutama vuosi sitten ja perusti oman Essential-yhtiön, joka ampaisi suoraan älypuhelinmarkkinoille. Vaikka Essential Phone edustikin uudenlaista designia, jota muut yhtiöt ovat sittemmin hyödyntäneet puhelimissaan, ei Essentia ole oikein menestynyt markkinoilla.
Yrittämistä ei epäonnistumisten takia kannata kuitenkaan lopettaa ja siksi Essentialkin yrittää edelleen läpimurtoa puhelinmarkkinoille. Tällä kertaa yhtiön puolijulkisessa testausvaiheessa on Project GEM -niminen puhelin, joka ulkonäöllisesti muistuttaa enemmän kosketusnäytöllistä kaukosäädintä. Pitkän ja kapean ulkomuodon takia Essential on joutunut myös pohtimaan uudelleen puhelimen ohjelmiston käyttöliittymää.
Essential testaa tällä hetkellä puhelinta työntekijöiden keskuudessa, mutta asiasta on haluttu tehdä julkinen markkinointitempaus. Puhelimien takakuoressa käytetään erityistä väriä vaihtavaa pinnoitusta.
Essentialin puhutaan kehittävän myös toista puhelinta, jossa näytöllä ei olisi niin suurta roolia, vaan puhelinta ohjattaisiin lähinnä puheohjauksen kautta.

...still dialing in the colors pic.twitter.com/4gEpFU7mpZ

-- Andy Rubin (@Arubin) October 8, 2019

GEM Colorshift material pic.twitter.com/QJStoiDleH

-- Andy Rubin (@Arubin) October 8, 2019

We've been working on a new device to reframe your perspective on mobile. It's now in early testing with our team outside the lab. Look forward to sharing more in the near future! #ProjectGEM pic.twitter.com/BnVy7yM2Kj

-- Essential (@essential) October 9, 2019

Lue myös nämä
Tägit
Android 10 Android Essential Products Essential Phone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.