Saitko puhelimeesi tänään tämän oudon ilmoituksen? Tästä siinä oli kyse

Manu Pitkänen
20. helmikuuta, 2020 17:08

Jos omistat Samsungin älypuhelimen, saatoit saada tänään oudon ilmoituksen Find My Mobile -sovellukselta. Ilmoituksessa luki kahdelle riville kirjoitettuna "1 1".
Galaxyjen omistajat voivat huokaista helpotuksesta sen suhteen, että kukaan hakkeri ei ole päässyt käsiksi tiliisi ja yrittänyt paikantaa puhelimesi sijaintia. Kyse oli sen sijaan Samsungin omasta mokasta, jossa testiksi tarkoitettu toimi menikin niin sanotusti tuotantoon asti. Kaksi ykköstä eri riveillä sisältänyt ilmoitus levisi Galaxy-laitteiden omistajille ympäri maailman, joten myös suomalaiset ovat saaneet viestejä.
Nykytietämyksen mukaan käyttäjien ei tarvitse reagoida viestiin mitenkään.
Find My Mobile -sovelluksen avulla Samsungin puhelimien tai tablettien omistajat voivat esimerkiksi lukita tai paikantaa laitteensa etänä. Ominaisuus auttaa tilanteissa, joissa puhelin on hävinnyt tai mahdollisesti varastettu.

Recently, a notification about "Find My Mobile 1" occurred on a limited number of Galaxy devices. This was sent unintentionally during an internal test and there is no effect on your device. We apologize for any inconvenience this may have caused our customers. ^LF

-- Samsung Help UK (@SamsungHelpUK) February 20, 2020

Lue myös nämä
Tägit
Android 10 Android Samsung Galaxy S9+ Samsung Galaxy S9 Samsung Galaxy S10E Samsung Galaxy S10 Plus Samsung Galaxy S10 Samsung Galaxy S Samsung
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.