Googlen tuleva Pixel 4a -puhelimesta vuotanut videolla

Matti Robinson
14. maaliskuuta, 2020 18:33

Googlen vuoden alkupuoliskon kehittäjätapahtuma Google I/O:sta odotettiin muiden pienempien palvelu- ja tuoteuutuuksien ohella jopa uutta älypuhelinta.
Huhuttu Pixel 4a on väitetysti pian valmis markkinoille, joten maaliskuulle ajoitettu kehittäjäkonferenssi olisi siihen oiva julkaisupaikka. Valitettavasti koronaviruksesta johtuen Google on perunut tapahtuman, mutta Pixel-puhelimen julkaisun odotetaan silti tapahtuvan tulevina kuukausina.
Nyt laite on vuotanut jo kuubalaissivuston käsiin. TecnoLike Plus -nimisellä YouTube-kanavalla on video, jossa esitellään väitetysti Pixel 4a -puhelinta. Videosta paljastuu, että Pixel 4a siirtyy kehyksettömään näyttöön, jossa on etukameraa varten kolo.
Laitteessa on videon mukaan 6 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua tallennustilaa. Tallennustila on lisäksi muuttunut eMMC:stä UFS, kertoo XDA, joka tarkoittaa huomattavasti nopeampaa tallennusmuistia, joskin kyseessä on UFS 2.1 eikä uudempi ja nopeampi UFS 3.0 -standardi, jota löytyy uudemmista huippulaitteista.
Muita paljastuneita tietoja ovat Snapdragon 730 -suoritin, 5,81 tuuman ja 60 hertsin Full HD+ -näyttö sekä 3040 milliampeeritunnin akku.
Kenties se tärkein, eli kamera, on vielä melkoisen pimennossa, eikä sen kyvykkyyttä pystytäkään arvioimaan puhtaasti teknisten tietojen perusteella.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.