Nokia 4.2 sai Android 10 -päivityksen

Matti Robinson
9. huhtikuuta, 2020 18:53

HMD Globalin kaksi edullista Nokia-älypuhelinta saavat pian merkittävän Android-päivityksen. Aiemmin HMD Global kertoi, että Nokia 3.2 saa päivityksen, mutta nyt on vahvistettu, että myös Nokia 4.2 päivitetään uuteen Android 10 -versioon, joka tuo mukanaan ison liudan uusia ominaisuuksia.
Päivitykset on aloitettu laitteille ja ne saapuvat porrastetusti, joten aivan heti se ei näy välttämättä omassa laitteessa. Päivitykset kuitenkin pitäisi näkyä automaattisesti Nokia 3.2:lla huhtikuun 12. päivään mennessä ja Nokia 4.2:lla huhtikuun 14. päivään mennessä.
Suomi kuuluu tähän ensimmäiseen päivitysaaltoon molempien laitteiden osalta, mutta sitä ei kerrota saapuuko päivitys Suomessa saataville jo tänään vai vasta 12. tai 14. päivä. Mikäli päivitystä ei näy määriteltyihin päiviin mennessä niin voit hakea sen käsin Asetusten Ohjelmistopäivitys-osiosta.
Android 10 tuo mukanaan mm. paremmat tietoturvaominaisuudet, käyttöjärjestelmän laajuisen tumman teeman, älykkäät vastaukset sekä eleohjauksen.

Nokia 4.2 owners, your device just got even better! You can now update to Android 10 with all-new features available! Check here for more details and availability in different countries 👇https://t.co/l9lt6bOcQv@Nokiamobile #Android10 #Nokia4dot2 pic.twitter.com/ni6Im40UwP

-- Juho Sarvikas (@sarvikas) April 9, 2020

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.