Facebook Gaming -sovellus saapui ladattavaksi Androidille

Matti Robinson
21. huhtikuuta, 2020 21:06

Pelistriimaaminen on kasvanut valtavaksi bisnekseksi, jossa valtavat teknologiajätit taistelevat nyt toisiaan vastaan. Alkuun Twitch myytiin Amazonille, jonka haastoi Google YouTube Gaming.
Tämän jälkeen Microsoft liittyi mukaan uudella Mixer-palvelulla, joka kahmi huippustriimaajia itselleen. Myös Facebook on nykyisin taistossa mukana omalla Facebook Gaming -osiollaan.
Eilettäin Facebook ilmoitti, että Facebook Gaming -sovellus on saapunut Androidille. Striimejä katsotaan yhä enemmän juuri mobiililaitteilla, joten onkin jo aika, että myös Facebook Gamingin sisältöä pääsee tarkastelemaan kätevästi Android-mobiilisovelluksella.
Suoratoiston katsomisen ja striimajien seuraamisen lisäksi sovelluksen käyttäjät voivat myös liittyä ryhmiin. Lisäksi sovelluksen avulla pääsee pelaamaan erikseen ladattavia pelejä, mikäli pelkkä katsominen ei riitä.
Löydät sovelluksen tutusti Google Play -sovelluskaupasta.

📣 Launch announcement 📣🧵

1/ We know you've waited patiently. Well folks the day has come: we're launching FarmVille in VR! j/k, sorry, kind mobs of Twitter, don't @ us! We're actually launching the Facebook Gaming app on Google Play.

Download NOW 👉 https://t.co/6wzoSRD3Gj pic.twitter.com/5YzVxmklHm

-- Facebook Gaming #playaparttogether (@FacebookGaming) April 20, 2020

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.