Suomen Koronavilkkuun merkittävä muutos; yli 50 000 poistanut sovelluksen

Petteri Pyyny
8. syyskuuta, 2020 16:20

Suomen Koronavilkkua voidaan pitää valtavana onnistumisena, ainakin latausmääriä katsoessa. THL:n sovellus on tänään ylittänyt jo 1,8 miljoonan latauksen merkkipaalun.
Samaan aikaan myös sovellusta on poistettu, mutta todella vähäisessä määrin latausmääriin suhteutettuna. Kaikkiaan Koronavilkku on poistettu tähän mennessä noin 50 000 puhelimesta.

#koronavilkku latausmäärä on 1,7 miljoonan tasolla. Sovellus on myös poistettu noin 50 000 puhelimesta. Yli 99,5 % latauksista tullut Suomen sovelluskaupoista; nyt lataus on mahdollista myös EU/ETA ulkopuolelta. @THLorg pic.twitter.com/7v9FIln8x5

-- Aleksi Yrttiaho (@aleksiyrttiaho) September 7, 2020


Samalla sovellukseen tuli merkittävä parannus myös siinä mielessä, että sen voi ladata nyt myös EU-alueen ulkopuolelta. Aiemmin lataus oli sovelluskaupoissa rajoitettu jostain syystä siten, että sen pystyi asentamaan ainoastaan EU-maista.

#Koronavilkku latausmäärä on ylittänyt tänään 1,8 miljoonaa. Jokaista poistoa kohden sovellus ladataan 9 kertaa, eli käyttäjämäärä kasvaa. Avainkoodien määrä vastaisi n. 30 vahvistettua koronatapausta väestö. @THLorg pic.twitter.com/MAPH0zdawB

-- Aleksi Yrttiaho (@aleksiyrttiaho) September 8, 2020


Todennäköisin syy sovelluksen poistolle lienee puhelimen vaihto toiseen.
Alla suorat latauslinkit Koronavilkkuun:
Koronavilkku Androidille (Google Play -kauppa)
Koronavilkku iPhonelle (App Store)

Lue myös nämä
Tägit
Suomi Koronavilkku
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.