Nokia 3.1 ja Nokia 5.1 saavat viimeinkin Android 10 -päivityksen

Janne Yli-Korhonen
8. lokakuuta, 2020 16:29

HMD Global on viimeinkin julkaissut Android 10 -päivityksen viimeisille puhelimille, kun ensimmäiset valmistajat alkavat saada uusinta Android 11 -päivitystä ulos uusimmille puhelimille.
Nokia 3.1- ja Nokia 5.1 -puhelimien päivitykset ovat siis käynnistyneet useissa maissa, mutta ihan kaikkialle päivitykset eivät ole saatavilla samaan aikaan. Esimerkiksi Suomi ei kuulu alkuun kummankaan puhelimen kohdalla ensimmäisten joukkoon päivityksen suhteen. Nokia 3.1:n tilannetta voi seurata täältä ja Nokia 5.1:n tilannetta täältä.

The #Android10 roll out for #Nokia5dot1 is available today. Get ready to upgrade your phone experience with all of the latest features! Head over to our Community Forum for details on availability by country: https://t.co/wKZgGy0Csa @NokiaMobile pic.twitter.com/pm6fkPZZSq

— Juho Sarvikas (@sarvikas) October 8, 2020

Android 10:n myötä puhelimet saavat muun muassa käyttöjärjestelmän laajuisen tumman tilan, paremmat ominaisuudet tietoturvan hallintaan, paremman elenavigoinnin sekä uuden Googlen tietoturvapäivityksen.
Seuraavaksi yhtiön tähtäimessä on aloittaa Android 11 -päivitysten viimeistely ja jakelu muutamien mallien kohdalla vielä tämän vuoden aikana.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Nokia 3.1 Nokia 5.1 HMD Global Android 10
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.