Androidin Spotify saamassa vihdoin toivotun uudistuksen

Petteri Pyyny
7. joulukuuta, 2020 13:29

Spotifylla on ollut kiireinen vuosi. Isoin muutos on ollut ehdottomasti se, miten musiikkipalveluiden de facto yhtiö on onnistunut muuntautumaan kenties tärkeimmäksi peluriksi kasvavassa podcast-maailmassa.
Mutta eivät kokeilut ja uudistukset rajoitu tähän: hintoja on ruuvattu, uusia tilausmalleja on tuotu tarjolle ja onpa ei-niin-ihastuksella vastaanotetut tarinatkin tuotu mukaan palveluun. Mutta näyttää siltä, että yhtiö kuuntelee myös vanhoja käyttäjiään ja pyrkii korjaamaan vuosia vaivanneita ongelmia sovelluksessaan.
Nyt Spotifyn testiryhmään kuuluvat käyttäjät ovat raportoineet siitä, että Spotifyn Android-sovelluksen kautta on vihdoin mahdollista kuunnella myös suoraan puhelimelle tallennettuja kappaleita.

Spotify is finally working on on-device local files support for Android!

No need to sync it from your desktop anymore :D pic.twitter.com/fVKiFAyxbs

-- Jane Manchun Wong (@wongmjane) December 6, 2020


Aiemmin paikalliset kappaleet on pitänyt "kierrättää" tietokoneen kautta ja lisätä käyttäjän henkilökohtaiseen musiikkikirjastoon, mutta uudistuksen jälkeen Spotifylla voi kuunnella puhelimelle tallennettuja MP3:sia ilman sen kummempaa kikkailua
Ominaisuus on vielä testausvaiheessa, valikoiduilla käyttäjillä, mutta sen uskotaan saapuvan viralliseen Spotifyn Android-versioon piakkoin. Ilmeisesti ominaisuus ei ole ainakaan testivaiheessa vielä iPhonella.

Lue myös nämä
Tägit
Spotify Android
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.