MobilePay: Osa MobilePaylla tehdyistä maksuista veloitettu asiakkailta kahteen kertaan - ongelma nyt korjattu

Janne Yli-Korhonen
17. helmikuuta, 2021 9:41

MobilePay -mobiilimaksusovelluksessa on tapahtunut häiriö maanantaina 15.2. Osa MobilePaylla tehdyistä maksuista on veloitettu asiakkailta kahteen kertaan.
MobilePayn Facebook-tilin kommenttien perusteella tuplamaksu on mennyt kymmeniltä henkilöiltä. Lisäksi osa kommentoi maksun menneen kahteen kertaan myös tiistain aikana.
MobilePayn mukaan häiriö on maksunvälittäjän päässä paikannettu ja ongelmaa ratkotaan parhaillaan.
MobilePay tiedotti asiasta lisää keskiviikkoaamulla kertoen, että häiriö on maksunvälittäjän päässä nyt korjattu. Asiakkaiden ei tarvitse tehdä mitään, vaan maksut palautuvat automaattisesti tileille. Maksujen luvataan tulevan tileille viimeistään 18.2. mennessä.
MobilePay ei vielä kommentoinut kuinka suurta osaa häiriö kosketti tai väitettä tuplamaksuista myös tiistain osalta.

Osa MobilePaylla eilen (15.2.) tehdyistä maksuista on veloittunut asiakkailtamme kahteen kertaan. Häiriö on maksunvälittäjän päässä paikannettu ja ongelmaa ratkotaan parhaillaan. Kerromme asiasta lisää, kun saamme tilanteesta lisätietoja. 🚀

-- MobilePay Suomi (@MobilePayFI) February 16, 2021

ℹ️Osa MobilePaylla 15.2. tehdyistä maksuista on veloittunut asiakkailtamme kahteen kertaan. Häiriö on maksunvälittäjän päässä nyt korjattu. MobilePay-asiakkaiden ei tarvitse tehdä mitään, maksut palautuvat automaattisesti tileille, kun eri pankkien väliset maksusiirrot tapahtuvat

-- MobilePay Suomi (@MobilePayFI) February 17, 2021


Juttua päivitetty 17.2. klo 9.40 uusilla tiedoilla.

Lue myös nämä
Tägit
MobilePay mobiilimaksaminen
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.