S-mobiili -sovelluksella on jo 1,5 miljoonaa käyttäjää

Janne Yli-Korhonen
24. toukokuuta, 2021 15:11

S-ryhmä kertoo, että S-ryhmän ja S-Pankin palvelut yhdistävällä S-mobiili -sovelluksella on jo 1,5 miljoonaa suomalaista käyttäjää yhteensä, ja 850 000 käyttää sitä viikoittain. Yli puoli miljoonaa on seurannut S-mobiililla omia ostojaan, ja mikrosäästämisen palvelu Säästäjälläkin on jo yli 50 000 käyttäjää.
Palvelun käyttäjämäärien kerrotaan lisääntyneen erityisesti viimeisen vuoden aikana.

– S-mobiilin käyttöönottajien määrä on kasvanut vuodessa yli 400 000 käyttäjällä ja aktiivisten viikkokäyttäjien määrä yli 200 000:lla. Luvut kertovat, että yhä useampi asiakasomistaja on löytänyt digitaalisten palveluidemme pariin ja saa sitä kautta enemmän irti osuuskaupan jäsenyydestään, S-ryhmän asiakkuusjohtaja Pekka Litmanen iloitsee.

Omien ostoksien seuraamisen lisäksi S-mobiilin käyttöä on kasvattanut myös Edut ja vinkit -osion suosio. Viimeisen puolen vuoden aikana etujen käyttö on kasvanut kolmanneksen, ja niille kertyy jopa 20 miljoonaa näyttökertaa kuukaudessa.
Lisäksi S-mobiilista löytyy mikrosäästämisen palvelu Säästäjä. Sen avulla voi säästää helposti osana päivittäistä rahankäyttöä esimerkiksi siirtämällä rahastoon S-ryhmän ostoksista kertyvän Bonuksen tai pienen summan jokaisesta korttiostoksesta. Säästäjällä on jo yli 50 000 käyttäjää.
– Olemme huomanneet, että mikrosäästäminen kiinnostaa erityisesti uusia rahastosäästäjiä. Yli puolet Säästäjä-rahastosäästämisen vuonna 2020 aloittaneista sijoittaa ensimmäistä kertaa elämässään, kertoo digitaalisesta kehityksestä vastaava johtaja Carl-Edvard Holmberg S-Pankista.

Sovellusta ja sen toimintoja kehitetään säännöllisesti.
Esimerkiksi S-mobiilin tunnistamiseen on tullut asiakkaiden toivomia muutoksia. S-mobiililla voi tunnistautua pankkitunnuksia vaativiin palveluihin sormenjäljellä tai itse valitulla tunnusluvulla.
– Jatkossa asiakkaan ei tarvitse enää aluksi kirjautua S-mobiiliin sisään tunnistautuakseen S-mobiililla. Kesän aikana tunnistautumisesta tulee vieläkin helpompaa, kun S-mobiililla tunnistautuminen onnistuu yhdellä napin painalluksella niin S-Pankin kuin muissakin palveluissa, Holmberg jatkaa.

S-mobiili -sovelluksen voi ladata Android-puhelimelle täältä tai iPhonelle täältä.

Lue myös nämä
Tägit
S-ryhmä S-mobiili S-Pankki mobiilisovellukset
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.