Moi tuo markkinoille uudenlaisen 5G-liittymän: veloitus toteutuneen 5G-käytön mukaan

Janne Yli-Korhonen
19. marraskuuta, 2021 13:08

DNA:n omistuksessa oleva Moi Mobiili tuo markkinoille maailman ensimmäisen reilun 5G:n. Reilu 5G-liittymässä laskutetaan 5G-hinnasta vain sen mukaan, kuinka suuri osa datan käytöstä on kulutettu 5G-verkossa. Loppu laskutus perustuu halvempaan 4G-hintaan.

"Tämä on ennennäkemätön uudistus. Useat ihmiset haluaisivat käyttää nopeita 5G-yhteyksiä ja jopa 70 prosenttia uusista myytävistä puhelimista on 5G-malleja. Olemme kuitenkin huomanneet, että osa asiakkaista on vielä odottavalla kannalla 5G-verkon peiton ja hinnankin osalta. Tällä Moin uudella 5G-liittymätuotteistuksella asiakkaat siis maksavat datasta 5G-hinnan vain silloin, kun asiakkaalla on käytössä 5G-päätelaite ja siinä on 5G-verkko tosiasiassa käytössä. Emme ole missään maailmassa nähneet tällaista. Meidän 2020-luvun modernit ja modulaariset teknologiaratkaisumme antavat mahdollisuuden tehdä sellaisia tuotteistuksia, jotka ei kaikille operaattoreille ole edes kuviteltavissa", Moin toimitusjohtaja Petri Lahtinen iloitsee.

Uudistus tuo muutoksia liittymäpaketteihin


Moi Reilu 5G 400, 19 - 27 €/kk:


Moi Reilu 5G 1000, 35 - 43 €/kk:


Reilu 5G -liittymä laskuttaa 5G-verkosta vain sen mukaan kuin asiakas käyttää dataa 5G-verkossa. Muina aikoina laskutus perustuu halvempaan 4G-hintaan. Kumpikin vaihtoehto saa myös 5 gigatavua lisää EU-datasiirtoa. EU-lisädatan hinta laskee 3,5 eurosta 3 euroon/ylittyvä giga.

Moi Potti, 9 €/kk:


Moi Rajaton, 18 €/kk:


Kuva: Moi Mobiili

Lue myös nämä
Tägit
matkapuhelinliittymä Moi 5G
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.