Huawein Black Friday -erikoistarjous, 100% alennus, on kuin aprillipila

Matti Robinson
22. marraskuuta, 2021 19:27

Huawein Yhdysvaltojen osasto on tänään kertonut Twitterissä huimasta tarjouksesta. Yhtiön twiitin mukaan kaikki tällä hetkellä Yhdysvalloissa myytävät Huawei-puhelimet ovat 100 prosentin alennuksessa.
Jo lyhyellä matematiikalla selviää, että tämä tarkoittaisi siis ilmaisia puhelimia, joka tietysti ei käy mitenkään järkeen. Twiitin tarkoitus onkin lähinnä, kuten ehkä väärinpäin olevasta hymiöstä voi päätellä, pilkata Huawei-laitteiden pannaa rapakon takana.
Vuosien ajan Yhdysvaltain hallinto on taistellut Huaweita vastaan, sillä kiinalaisyhtiön kerrotaan olevan kytketty Kiinan kommunistisen puolueeseen ja näin ollen uhka tietoturvalle ja kansalliselle turvallisuudelle.
Trumpin aikana Huaweille on asetettu erilaisia myynti- ja yhteistyökieltoja nk. mustan listan myötä. Googlen palvelut lähtivät tämän myötä Huawein puhelimista, ja niiden myynti erityisesti länsimaissa on vaikeutunut.

OK, everyone. It's just a joke. We can't sell anything in the USA 😭😭😭 #ReadyWhenYouAre

-- HuaweiUSA (@HuaweiUSA) November 22, 2021

Tästä syystä Huawei vitsailee 100 prosentin alennuksella.
Valitettavasti Huawei USA:n Twitter-kanavaa ylläpitävä henkilö ei ole aivan perillä tilanteesta. Huawei saa edelleen myydä älypuhelimia Yhdysvalloissa, ja tekeekin sitä. Toki kyseessä ovat pitkälti vanhemmat laitteet, kuten viime vuonna julkaistu P40 Lite, josta ei löydy Googlen Play-palveluita.
Mikäli älypuhelinten, ja muiden laitteiden, Black Friday -tarjoukset kiinnostavat, niin olemme listanneet parhaita täällä:
Black Friday -kampanjat käynnissä - lista parhaista tarjouksista.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.