Motorola aloittaa Android 12 -päivitykset helmikuussa näille puhelimille

Janne Yli-Korhonen
23. joulukuuta, 2021 13:58

Motorola ei yleisesti ole paljastanut puhelimia, joille valmistaja aikoo tuoda Android-päivityksiä tai aikataulua niiden saapumisesta, mutta Android 12 -version kohdalla on osittain tehty poikkeus.
Motorola julkaisi listan puhelimista, jotka uusimman Android-version tulevat saamaan. Motorola lupaa lähinnä yhtä isoa päivitystä uusille laitteille, joten listalta löytyy lähinnä vuoden 2021 aikana julkaistuja puhelimia.
Motorola lupaa, että ensimmäisille laitteille päivitys tulee helmikuussa. Tarkempia aikatauluja ei siis kerrottu. Osa valmistajista on jo tuonut päivitystä ensimmäisille laitteille, joten näihin nähden Motorola on muita jäljessä.
Motorolalle toki voi plussaa antaa käyttöjärjestelmästä, sillä se on lähes puhdas versio. Motorolan puhelimet saavat siis kaikki Android 12:n tuomat uudistukset käyttöönsä, kuten Material You -tyylin.
Käyttöjärjestelmässä on myös muutamia Motorolan omia lisäyksiä My UX -käyttöliittymän muodossa eli esimerkiksi erilaiset eleet ja tyylit löytyvät myös Android 12 -versiossa. Motorola lupaa myös uusia kameraominaisuuksia ja osa pääsee hyödyntämään parannettua Ready For -alustaa.

Nämä Motorola-puhelimet saavat Android 12-päivityksen

Lue myös nämä
Tägit
Motorola Android 12 Motorola Moto G50 Motorola Moto G51 Motorola Moto G100 Motorola Moto G200 Motorola Edge Motorola edge 20 Motorola edge 20 pro
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.