Samsungilta jättiyllätys: uutuuksille käsittämätön, Android 16 saakka ulottuva päivityslupaus

Petteri Pyyny
17. maaliskuuta, 2022 16:48

Samsung odotetusti julkisti tänään kolme uutukaista suosittuun A-sarjaansa. Puhelimet asettuvat tiukasti keskihintaisten ja hieman sitä kalliimpien kännyköiden tiukasti kilpailtuun kohderyhmään. Mutta yhtiöllä on yksi valtti hihassaan.
Samsung on viimeisen reilun vuoden aikana laajentanut jatkuvasti lupaustaan Android-päivitysten osalta - ja trendi jatkuu.
Nyt julkistettujen Samsung Galaxy A33, Samsung Galaxy A53 ja Samsung Galaxy A73 osalta yhtiö päätti kertaheitolla tarjota uutuuksille saman päivityslupauksen kuin aivan kalleimmille malleilleenkin.
Kaikki kolme uutuuspuhelinta tulevat siis saamaan neljä Android-päivitystä sekä viiden vuoden tietoturvapäivitykset. Koska kolmikko julkaistiin Android 12 -käyttöjärjestelmällä, tarkoittaa lupaus sitä, että puhelimille tullaan julkaisemaan Android 13, Android 14, Android 15 ja Android 16 -päivitykset.
Temppu on hurja, sillä edes Google ei takaa hyvinkin rajatulle Pixel-valikoimalleen vastaavaa päivityslupausta. Ja Samsungin uutuuksien edullisin A33 maksaa ainoastaan 369 euroa.
Muilla valmistajilla alkaa olemaan todella kiire Samsungin kirimiseksi tällä saralla.

Lue myös nämä
Tägit
Android 16 Android 15 Android 14 Android 13 Android Samsung Galaxy A73 Samsung Galaxy A53 Samsung Galaxy A33 Samsung
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.