Coros julkaisi pitkää akunkestoa tarjoavat Apex 2- ja Apex 2 Pro -urheilukellot

Janne Yli-Korhonen
4. marraskuuta, 2022 14:18

Kiinalainen Coros julkaisi uuden sukupolven Apex 2- ja Apex 2 Pro -urheilukellot. Nämä kellot tarjoavat edeltäjämalleihin verratessa parempaa akunkestoa ja tarkempaa sykemittausta.
Apex 2:n rungon leveys on 43 millimetriä ja kello painaa 42 grammaa. Apex 2 Pro on puolestaan suurempi 47 millimetrin rungon ja 53 gramman painon myötä. Kellon runko on kummassakin titaania.
Pienemmässä mallissa on 1.2-tuumainen näyttö, kun suuremmassa on 1.3-tuumainen näyttö. Kummassakin käytetään LCD-tekniikkaa ja näytöt tukevat kosketusta. Näytöt ovat saaneet suojaksi safiirilasin.
Laitteen käyttöjärjestelmän ohjaaminen onnistuu myös esimerkiksi urheilusuorituksen aikana kolmen painikkeen avulla.
Apex 2 Pro kellon kyljessä on kolme painiketta
Lisäksi kaksikko eroaa sisäisen tallennustilan suhteen. Apex 2:ssa on 8 gigatavua tallennustilaa, kun taas Pro-versiossa sitä on peräti 32 gigatavua. Tallennustilaa voi hyödyntää MP3-kappaleiden tallentamiseen.
Erilaisia harjoituksia on tarjolla on yli 200 kappaletta. Kellon sykemittari on nyt uusittu ja se on entistä tarkempi. Lisäksi kello osaa seurata esimerkiksi unenlaatua ja palautumista.
Apex 2 Pro kellon sykemittari
Kelloissa on panostettu etenkin akunkestoon.
Älykellotilassa Apex 2 tarjoaa virtaa jopa 13 päiväksi, kun Pro-mallissa virtaa riittää jopa 30 päiväksi.
Tavallisessa GPS-tilassa virtaa riittää 45 tunniksi tai Pron kohdalla jopa 75 tunniksi. Kellot tarjoavat myös tehokkaampaa ja tarkempaa paikannusta, mutta nämä kuluttavat virtaa selvästi enemmän.


Kellot ovat nyt saatavilla. Apex 2 maksaa 499 euroa ja Apex 2 Pro 599 euroa. Suomessa nämä kellot ovat saatavilla ainakin Keskisen Kellon kautta.

Lue myös nämä
Tägit
urheilukello Coros
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.