Kesämökkiläisille nopeampaa nettiä - Elisa laajentaa 5G-verkkoa lähes 50 paikkakunnalla

Janne Yli-Korhonen
30. toukokuuta, 2023 11:55

Elisa parantaa mobiiliverkkoa lähes 50 mökkipaikkakunnalla, joilla netinkäyttö kasvaa kesäisin erityisen paljon. Elisan mukaan mobiiliverkko on yleisin valinta mökin nettiyhteydeksi, joko puhelimitse tai reitittimellä käytettynä.
Valtaosa kesän verkonparannuksista kohdistuu Etelä-Savon, Kanta-Hämeen, Keski-Suomen, Pirkanmaan, Uudenmaan ja Varsinais-Suomen alueille. Samalla Elisan 5G-verkko avautuu ensi kertaa Merikarvialle ja Pertunmaalle.

"Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman laadukkaasti läpi vuoden sekä arjessa että lomalla. Esimerkiksi sarjojen tai musiikin suoratoistaminen on monelle mieluisaa puuhaa mökillä, ja näiden pätkiminen herkästi pilaa lomatunnelmaa. Entistä useampi myös etätyöskentelee mökiltä käsin. Siksi parannamme 5G-verkon kuuluvuutta entistä vahvemmin myös näillä alueilla, joissa suomalaiset viettävät kesänsä", kertoo Elisan mobiiliverkkojen palvelujohtaja Tiina Höckert.

Elisan 5G-verkko kattaa jo yli 88 % suomalaisten asuinpaikoista 243 paikkakunnalla. Alla olevalla listalla ovat paikkakunnat, joissa Elisa on parantanut 5G-verkon toimintaa kesällä 2023.
Paikkakunnat, joilla 5G-verkkoa on laajennettu kesäksi 2023:


Tarkemmat tiedot kuuluvuudesta näet Elisan kuuluvuuskartasta.

Lue myös nämä
Tägit
Elisa 5G
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.