ChatGPT Androidille nyt saatavilla myös Suomessa

Janne Yli-Korhonen
31. heinäkuuta, 2023 19:46

OpenAI:n hetkessä hurjan suosituksi noussut ChatGPT-chatbotti saapui sovelluksena iOS-laitteille toukokuun aikana ja nyt vuoronsa saa Android.
ChatGPT:n Android-sovellus tuli viime viikolla Google Play -kauppaan ennakkotilattavaksi ja tiistaina 25.7. sovellus tuli saataville muutamissa maissa, kuten Yhdysvalloissa. Maanantaista 31.7. alkaen sovellus on saatavilla myös Suomessa.

Our ChatGPT app for Android is now available in all countries and regions where ChatGPT is supported! Full list here: https://t.co/nsLtZFLW6h

-- OpenAI (@OpenAI) July 31, 2023


Android-versio tarjoaa samat ominaisuudet kuin iOS-sovellus.
Sovellusta voi käyttää ilmaiseksi ja sille voi esittää kysymyksiä tekstin tai puheen avulla. Sovelluksen kautta voi pian myös hankkia ChatGPT Plus -tilauksen, jolla pääsee käyttämään parempaa GPT-4 -kielimallia.
Tekoälyä käyttävistä muista vastaavista palveluista Bingiä pystyy myös käyttämään sovelluksena Bing- tai Edge-sovelluksen kautta. Bing hyödyntää GPT-4 -kielimallia ja sen käyttö onnistuu ilmaiseksi. Googlen Bard on myös käytettävissä Suomessa, mutta toistaiseksi siitä ei löydy omaa sovellusta mobiililaitteille.
Päivitetty 25.7. klo 18.07: Sovellus tuli saataville ensimmäisissä maissa.
Päivitetty 31.7. klo 19.47: Sovellus saatavilla Suomessa.

Lue myös nämä
Tägit
ChatGPT tekoäly mobiilisovellukset Android
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.