Moin liittymistä saa nyt Bonusta

Janne Yli-Korhonen
30. marraskuuta, 2023 13:03

S-ryhmä ja mobiilioperaattori Moi Mobiili Oy ovat käynnistäneet yhteistyön. Yhteistyön myötä asiakasomistaja voi saada Bonusta kaikista Moin kuluttajille tarjoamista mobiililiittymistä: Laitenetti, Rento 4G, Rajaton 4G ja Reilu 5G.
Arinan, PeeÄssän ja HOK-Elannon osuuskaupat ovat solmineet bonussopimuksen, mutta kaikilla asiakasomistajilla on kuitenkin mahdollisuus saada Bonusta.

"Osuustoiminnan tarkoituksena on tarjota asiakasomistajille jatkuvaa hyötyä. Perusajatukseemme kuuluu laadukas ja kohtuullisen hintainen tuotevalikoima kaikille. Arvostamme asiakkaidemme tarpeita ja haluamme kehittää uusia raikkaita tapoja kohdata ne. Moin kuluttaja-asiakkaiden tuoteperhe vastaa tähän erinomaisesti omaa tarjontaamme täydentäen. Ja asiakas saa vielä Bonukset päälle", sanoo HOK-Elannon toimitusjohtaja Veli-Matti Liimatainen.

Bonusta kertyy kaikista Moin kuluttajaliittymistä:


Roaming-puhelut sekä lisämaksulliset puhelut, kuten soitot yritys- ja palvelunumeroihin tai puhelut Suomesta ulkomaille eivät kerrytä Bonusta.
Bonuksen kerryttämisen voit aloittaa helposti Mun Moi -palvelussa liittämällä S-Etukortin Mun Moi -asiakastiliin. Bonuksen voi saada 30.11.2023 alkaen.
S-ryhmän Bonusta saa myös Elisan liittymistä.

Lue myös nämä
Tägit
matkapuhelinliittymä Moi Mobiili S-ryhmä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.