Puhelinvertailu - Media

Puhelinvertailun materiaaleja suositellaan käytettävän valkoisella tai vaalealla pohjalla.

Materiaalin käytöstä

Materiaalit on tarkoitettu maahantuojille, valmistajille, jälleenmyyjille ja heidän edustajilleen käytettäväksi arvostelemiemme tuotteiden viestintään. Arvosteluistamme voi käyttää yhteenvetona annettuja tähtiä, lyhyttä tekstiotetta/lausahdusta tai sitaattia tuotteen mainonnassa. Sitaattien ja lausahdusten käytön suhteen ne pitää kuitenkin valita niin, että lausahdus ei ole kontekstista siten irroitettu, että pelkän lausahduksen/sitaatin käyttö muuttaisi arvostelun tarkoittamaa lopputulosta joko koko tuotteen tai tuotteen osan kohdalta.

Arvostelun sitaatin, logon tai muun materiaalin yhteydessä on toivottavaa ilmaista kuukausi ja vuosi, jolloin kyseinen arvostelu on palvelussamme julkaistu. Mikäli arvostelun tähtiä ja/tai sitaattia käytetään ilman yhteydessä mainittua julkaisukuukautta/-vuotta, voidaan arvostelua käyttää markkinointimateriaaleissa 18 kuukauden ajan arvostelun julkaisusta. Julkaisukuukauden ja -vuoden ollessa mainittuna, voidaan arvostelua/materiaaleja käyttää 36 kuukauden ajan arvostelun julkaisuajankohdasta.

Kaikkien värien pitää olla käytetty joko sellaisenaan tai mustavalkoisena.

Arvostelun materiaaleja voi käyttää myös tuotteen selkeän rinnakkaismallin markkinoinnissa, mikäli tuote on selkeästi ominaisuuksiltaan, suorituskyvyltään ja toiminnoiltaan arvostelua tuotetta täysin rinnastettava, korkeintaan erittäin pienin eroin (esim. 1 ja 2 SIM-paikan puhelimet, saman puhelimen eri tallennustilalla varustetut versiot, jne).

Verkossa käytettävissä materiaaleissa, kuten valmistajien blogeissa, tietosivuissa, jne toivomme kunkin sivun jossa materiaaliamme käytetään, linkkaavan suoraan kyseessä olevaan arvosteluun sivuillamme.

Materiaaleja saa käyttää myös globaalisti. Sitaatit ja irrotetut lauseet pitää kääntää siten, että ne ovat hyvää kieltä kyseisellä kohdekielellä ja vastaavat sisällöltään ja tarkoitukseltaan myös arvostelun alkuperäistä kieltä.

Lisätietoa logojen ja muun materiaalin käytöstä mainonnassa ja viestinnässä saa ottamalla meihin yhteyttä.

Arvosteluleima

Arvosteluleiman kokoa saa muuttaa, minimikoko on 100px x 100px. Leiman saa halutessaan pyöräyttää 25 asteen kulmaan, kuten Puhelinvertailun sivuilla on tehty.

Arvostelu - 5 tähteä

Arvostelu - 4,5 tähteä

Arvostelu - 4 tähteä

Arvostelu - 3,5 tähteä

Arvostelu - 3 tähteä

Puhelinvertailun logo

Puhelinvertailun logon kokoa saa muuttaa, minimikorkeus on 50px. Tiedoston (svg,tiff) tumman taustan voi halutessaan poistaa, jos aikoo käyttää logoa tummalla pohjalla.

Puhelinvertailun arvostelu