iPhone nano -kopiot jo myynnissä

Markus Lehtiniitty
28. joulukuuta, 2008 17:35

Applen mahdollista, tulevaa iPhone nanoa imitoivia kopioita on jo myynnissä Thaimaassa. Apple ei ole vielä julkistanut iPhone nanoa ja edes minkäänlaista varmistusta sen olemassaolosta ja markkinoilletulosta ei toistaiseksi ole. Tämä ei kuitenkaan siis ole estänyt kopiovalmistajia tuomasta omia mallejaan markkinoille.
Asiasta kertoi ensimmäisenä AppleInsider-sivusto, jonka jutusta löytyy enemmän kuvia iPhone nano -kopioista. Näissä iPhone nano -kopioissa on kuoriin kopioitu jopa Applen logo ja iPhone-tekstit ja käyttöliittymä vastaa ulkonäöltään pääosin iPhonen käyttöliittymää. Muuta näiden iPhone nano -kopioiden ominaisuuksista ei tiedetä.
iPhone nanon ympärillä siis kiehuu, kun kiinalainen XKSN-kotelovalmistajakin on jo tuonut iPhone nano -kotelonsa myyntiin. XKSN:n iPhone nano -kotelot eivät kuvien perusteella kuitenkaan ole yhteensopivia iPhone nano -kopioiden kanssa.
Minkäänlaista varmistusta Applen iPhone nano -suunnitelmista ei ole saatu ja iPhone nanoa ympäröikin yhä suuri hämyisyyden verho. Edelleenkään ei kuitenkaan vaikuta kovinkaan todennäköiseltä, että Apple julkistaisi iPhone nanon jo tammikuun alun Macworld-messujen keynotessaan.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.