Jo toinen kotelovalmistaja mukaan iPhone nano -saagaan

Markus Lehtiniitty
30. joulukuuta, 2008 16:25

Melko tunnettu, hieman kalliimpien koteloiden valmistaja, Vaja on lisännyt verkkosivustolleen vihjeen mahdollisesti tulossa olevasta Applen iPhone nanosta. Vaja on lisännyt sivuilleen linkin iPhone nanon koteloiden tuotekategoriaan, joka toistaiseksi johtaa vain lomakkeeseen, jonka täyttämällä luvataan jatkossa tietoa "tulevasta iPhone nano -koteloiden julkistamisesta".
Jo aiemmin kiinalainen XKSN-kotelovalmistaja on tuonut verkkokauppaansa myyntiin iPhone nanolle tarkoitetut kotelot useina erilaisina värivaihtoehtoina.
Lukuun ottamatta kotelovalmistajien toimia ja sekalaisia, erittäin heikkoja huhuja, ei iPhone nanosta toistaiseksi tiedetä vielä mitään - ei edes sitä, että onko iPhone nano ylipäätänsä Applen tuotekehitysputkessa ja tuleeko se kuulumaan yhtiön tulevaisuudensuunnitelmiin. Huhumylly pyörii kuitenkin hurjalla tahdilla. Voisiko näin paljon melua syntyä tyhjästä?
Kotelovalmistajat eivät ole luonnollisestikaan saaneet Applelta tietojaan, joiden perusteella ne kotelonsa esimerkiksi iPhone nanolle ovat jo suunnitelleet. Kotelovalmistajilla on suuret taloudelliset intressit hankkia tietoja tulevista tuotteista käsiinsä ennen niiden julkistamista ja ennen kilpailijoita ja näitä tietoja kotelovalmistajille on voinut vuotaa alihankkijoilta, jotka vastaavat Applen tuotteiden valmistamisesta.
Huolimatta kotelovalmistajien suuresta innosta tuoda kotelojaan markkinoille, iPhone nanon julkistus aivan lähitulevaisuudessa vaikuttaa edelleen hyvin epätodennäköiseltä. Sen sijaan iPhone nano -kopioita löytyy jo markkinoilta...

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.