Sony Ericsson XPERIA Pureness - 600 euron puhelin läpinäkyvällä näytöllä

Markus Lehtiniitty
16. syyskuuta, 2009 20:40

Sony Ericssonilta on tulossa hyvin erikoinen XPERIA Pureness -niminen puhelinmalli. Erikoisen uutuudesta tekee erityisesti sen läpinäkyvä näyttö.
Olemme kertoneet XPERIA Purenessista jo aiemminkin Sony Ericssonin kerrottua siitä ensimmäisen kerran virallisesti ja vielä aiemmin epävirallisiin tietoihin perustuen, jolloin uutuus tunnettiin vielä Kiki-kehitysnimellä. Tuolloisissa jutuissamme mukana ei kuitenkaan ollut vielä live-kuvia uutukaisesta. Uusissa live-kuvissa XPERIA Pureness vaikuttaa vielä aiempaakin upeammalta.
Hintaa tälle komeudelle tulee kertymään epävirallisten tietojen mukaan noin 600 euroa. Puhelinta ei tulla myymään tavallisten jakelukanavien kautta vaan muun muassa Isossa-Britanniassa jakelu tulee tapahtumaan Selfridges-myymälöiden ja muotoilumuseokauppojen välityksellä. Markkinoille XPERIA Pureness on saapumassa marraskuussa, jolloin Sony Ericsson on myös luvannut kertoa virallisesti lisää uutuudestaan.
Ominaisuuksiltaan kyseessä on varsin perinteinen puhelin, sillä puhelujen, tekstiviestien ja kellonajan ohella XPERIA Pureness ei juurikaan tarjoa mitään lisäominaisuuksia.
Sony Ericsson ei luonnollisestikaan odota XPERIA Purenessin muodostuvan suureksi myyntimenestykseksi. Ennemminkin kyse on niin sanotusta yleistä kiinnostusta nostavasta puhelimesta kuin varsinaisesta myyntimallista.
Läpinäkyvyys on ilmeisen kova juttu uusissa tyylipuhelimissa. LG:n läpinäkyvällä näppäimistöosalla varustettu GD900 Crystal -puhelin on jo saapunut kauppoihinkin asti Suomessa ja on saatavilla muun muassa Verkkokauppa.comista 445,90 euron hintaan.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.