Sony Ericssonin XPERIA X3 -Android-puhelin tulossa tammikuussa?

Markus Lehtiniitty
17. syyskuuta, 2009 19:42

Sony Ericssonin odotettu, yhtiön ensimmäinen Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettu puhelin, XPERIA X3 on tuoreimpien tietojen valossa tulossa markkinoille tammikuussa.
Asiasta kertoo MobileCrunch-sivusto, joka kertoo kuulleensa tiedon hyvästä lähteestä, mutta kehottaa silti suhtautumaan siihen varauksella. Tammikuu kuulostaa kuitenkin joka tapauksessa hyvinkin mahdolliselta ajankohdalta XPERIA X3:lle.
Jo aiemmin Expansys-verkkokauppa on vuotanut XPERIA X3:n kaikki tärkeimmät tekniset tiedot ja ohessa olevan kuvan julkisuuteen, joten tulevasta uutuudesta on jo tässä vaiheessa melko hyvä käsitys.
Hiljattain julkistettu XPERIA X2, joka on tulevasta X3:sta poiketen varustettu Microsoftin Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmällä, on myös tulossa markkinoille vasta piakkoin. Tähän nähden XPERIA X3:n tulo lähes samaan aikaan tai vain muutamaa viikkoa myöhemmin olisi melko yllättävää. Tosin Sony Ericsson ei ole aiemminkaan odottanut XPERIA X2:lle kovinkaan suurta menestystä, joten XPERIA X3 tuotaneen markkinoille heti sen ollessa valmis siihen. Kyseessä ovat myös varsin erilaiset tuotteet: käyttöjärjestelmänsä ohella merkittävin ero on tekstinsyötössä: X2:sta löytyy myös QWERTY-täysnäppäimistö, kun taas XPERIA X3 luottaa täysin kosketusnäyttöönsä.
XPERIA X3 tulee olemaan varsin kova luu Android-puhelinten joukossa: aiempien tietojen mukaan sen ominaisuuksiin kuuluvat korkeatarkkuuksinen, neljän tuuman kosketusnäyttö, kahdeksan megapikselin kamera LED-kuvausvalolla ja kattavilla lisätoiminnoilla, GPS-paikannus, 3G-, HSPA- ja WLAN-yhteydet, stereo-Bluetooth sekä microSD-muistikorttipaikka.
Aiemmin olemme kertoneet Expansysin vuodon yhteydessä sekä ensimmäisten kuvien ja lisätietojen ilmaannuttua.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.