Google vahvisti: oma puhelin olemassa - tässä kaikki tiedot

Markus Lehtiniitty
13. joulukuuta, 2009 17:32

Googlen omalla brändillä varustettu, ja sen itse suoraan kuluttajille myymä puhelin on jo virallisestikin totta. Google on itse vahvistanut asian Google Mobile Blogissaan, vaikkei virallisesti puhelinta vielä julkistakaan tai tarjoa virallisesti lisätietoja siitä. Nyt Googlen puhelimesta on kuitenkin epävirallisesti saatu huomattavasti uusia lisätietoja, joiden myötä uudesta laitteesta voi jo muodostaa selkeän kokonaiskuvan.
Tämä tulevasta Google-puhelimesta tiedetään toistaiseksi:


Aiemmin olemme kertoneet Google-puhelimesta pariin otteeseen huhuihin perustuen. Nyt näille huhuille on saatu huomattavasti lisävahvistusta, ja voidaan todeta, että ne olivat alusta asti varsin oikeaan osuneita.
Jatkossa on mielenkiintoista seurata, miten Googlen rantautuminen puhelinmarkkinoille omalla laitteellaan tulee vaikuttamaan sen suhteisiin muihin valmistajakumppaneihin, kuten Motorolaan, Samsungiin tai LG:hen. Ja kuten aiemminkin on todettu, on Googlen lähtö suoraan itse laiteliiketoimintaan jo hyvin mielenkiintoista itsessäänkin - varsinkin Googlen Android-johtajan Andy Rubinin kiistettyä väitteet laitepuolelle laajenemisesta vain vähän aikaa sitten.

Yllä olevan kuvan julkaisi Cory O'Brien Twitterin kautta.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.