Linus Torvalds on onnellinen Nexus Onen omistaja

Kaarlo Räihä
8. helmikuuta, 2010 10:38

Googlen ja HTC:n julkaisema Nexus One -puhelin on saanut jälleen yhden nimekkään tukijan, kun Linux-käyttöjärjestelmäytimen kehittämisestä parhaiten tunnettu Linus Torvalds kertoi blogissaan olevansa onnellinen Nexus Onen omistaja.
Aiemmin Torvalds ei ole juuri lämmennyt matkapuhelimille, vaan omien sanojensa mukaan puhelimet ovat ärsyttäviä laitteita, jotka vain häiritsevät työntekoa. Aiemmin Torvalds onkin käyttänyt puhelimia lähinnä pitkillä lentomatkoilla Galaga- ja Solitaire-pelien pelaamiseen.
Nexus Onen kohdalla Torvalds teki kuitenkin poikkeuksen, kun hän kuuli puhelimen saaneen ohjelmistopäivityksen myötä monikosketustuen. Torvalds on ollut tähän mennessä hyvin tyytyväinen Nexus Oneen, ja puhelin on hänen mukaansa käytännöllinen ja aika hyvän näköinen teknolelu.
Puheluista Torvalds ei ole kuitenkaan vieläkään kiinnostunut, ja ne ovatkin hänen mukaansa toissijainen ominaisuus. Torvaldsille tärkeämpiä ominaisuuksia ovat esim. GPS-navigointi.
Aiemmin Nexus Onen omistajaksi on ilmoittautunut Applen toisena perustajana tunnettu Steve Wozniak, joka osti puhelimen heti sen julkaisun jälkeen.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.