Videolla: Nokia C3:a jonotettiin massoittain

Matti Robinson
11. elokuuta, 2010 14:15

Viime huhtikuussa julkistettu Nokia C3 -puhelinmalli on mitä ilmeisimmin suosittu Aasiassa. Mallin julkaisut ovat keränneet ostajia jonoiksi asti ensin Indonesiassa, ja nyt Vietnamissa. C3 on ollut niin suosittu, että jonottamaan on ilmestynyt tuhansittain ihmisiä eikä kaikille ole riittänyt puhelimia.
Vietnamin julkaisut järjestettiin Hanoissa, Da Nangissa, Can Thossa sekä pääkaupunki Ho Chi Minhissä. Pääkaupungissa sijaitsevan urheiluhallin eteen oli tiettävästi pakkaantunut noin 7000 ihmistä, joita päästettiin sisään pienemmissä erissä. Kuten alla olevalta videolta voi nähdä, jonotus tapahtui Aasialaiseen tyyliin sievissä jonoissa.
Väkijoukon viimeisimmät eivät päässeet käsiksi puhelimeen, sillä koko päivän mittaiseksi suunniteltu tapahtuma päätettiin jo kolmen tunnin kuluttua, kun puhelimet olivat loppuneet. Seitsemästä tuhannesta jonottajasta vain 5000 ensimmäistä sai taskuunsa uuden puhelimen.
Nokia C3 on edullinen S40-puhelin, jonka tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat QWERTY-näppäimistö, 2 megapikselin kamera, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet sekä hyvät viestintäominaisuudet.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.