ZTE siirtyy Windows Phone -kantaan tänä vuonna

Manu Pitkänen
26. toukokuuta, 2011 10:19

Halpapuhelinvalmistaja ZTE:n toimitusjohtaja Cheng Lixin kertoi Reutersille yhtiön aikeista julkaista tämän vuoden aikana Windows Phone 7.1 -käyttöjärjestelmällä varustettuja puhelimia.
Cheng Lixinin sanojen mukaan ZTE:n tarkoituksena on tuoda yhtiön ensimmäinen Windows Phonella varustettu puhelin Euroopan markkinoille tämän vuoden viimeisellä puoliskolla. Microsoftin tiistaisessa julkistustilaisuudessa antamien tietojen mukaan Mango-päivityksellä varustettu Windows Phone -käyttöjärjestelmä on tarkoitus julkaista syksyllä, joten ZTE:n puhelimia ei kannata odottaa ainakaan loppukesäksi.
ZTE:n suunnitelmat Microsoftin ja WP-alustan suhteen ovat ilmeisesti vihdoin kirkastuneet. Uutisoimme maaliskuun lopulla ZTE:n huhutuista aikeista ottaa Android-puhelinten rinnalle Windows Phone -malliston. Muutama päivä tämän jälkeen ZTE kuitenkin kritisoi kärkkäästi Microsoftia ja totesi, ettei sillä ole selkeää suunnitelmaa Microsoftin alustan suhteen.
ZTE ei kertonut kuinka monta WP7.1-puhelinta se aikoo tänä vuonna julkaista. Puhelinmallien hintatasostakaan yhtiö ei hiiskunut mitään.

Lue myös nämä
Tägit
ZTE Windows Phone 7.1
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.