Samsung esitteli jälleen uuden Galaxy-puhelimen

Matti Robinson
4. tammikuuta, 2012 16:01

Samsung on esitellyt uuden Galaxy-sarjan älypuhelimen, jonka on tarkoitus ainakin nimensä puolesta viehättää tyylillään. Samsung Galaxy M Style ei tosin juurikaan eroa muusta Galaxy-sarjan muotoilusta, mutta muistuttaa enemmän esimerkiksi lippulaiva Galaxy S II:ta kuin eilen julkistettua Galaxy Ace Plussaa.
Galaxy M Style on viralliselta mallinumeroltaan M340S ja on Galaxy-sarjalle tyypilliseen tapaan Android-puhelin. Se sijoittuu älypuhelimien keskiluokkaan ominaisuuksiensa ja hinnan puolesta. Sisuksista löytyy gigahertsin yksiytiminen suoritin, 4 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö, 3 megapikselin kamera, Bluetooth 3.0 ja 4 gigatavua sisäistä tallennustilaa.
Android on versioltaan Gingerbread eli 2.3 ja käyttöliittymä on tuttua TouchWiziä. Galaxy M Style on 9,9 millimetriä paksu ja sisältää 1650mAh akun. Mukana on myös DMB-T-viritin.
Uutuspuhelin julkaistaan alkuun vain Koreassa, eikä muita julkaisumaita ole vielä tiedossa. Tietojen mukaan hieman alle 400 euron hintainen puhelin saapuu kolmella eri värivaihtoehdolla.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Samsung Galaxy -sarja Samsung Galaxy M Style
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.