Samsung antoi Galaxy Acelle kasvonjenkohotuksen

7
Teemu Laitila

Samsung antoi Galaxy Acelle kasvonjenkohotuksen
Samsung on julkaissut uuden tulokkaan halvemman hintaluokan Galaxy-puhelintensa joukkoon. Galaxy Ace Plus on nimensä mukaisesti päivitys aiempaan Galaxy Ace -malliin.

Edeltäjäänsä verrattuna Plus-malli sisältää muutamia laitteistopuolen parannuksia. Mukana on esimerkiksi nopeampi 1 GHz:n taajuudella toimiva prosessori, 512 megatavua RAM-muistia sekä kolmeen gigatavuun kasvanut sisäinen tallennustila. Myös näytön koko on kasvanut 3,65 tuumaan aiemmasta 3,5 tuumasta.

Muuttumattomana on pysynyt esimerkiksi kamera, joka sisältää edelleen viiden megapikselin kennon sekä LED-salaman.

Sisuksien lisäksi myös ulkoasua on päivitetty. Aiemman version karheaksi teksturoitu takakuori on korvattu kiiltävällä muovilla. Kiiltävä pinnoite vaikuttaa kuitenkin ensi näkemältä lähinnä askeleelta taaksepäin, ottaen huomioon miten hyvin toimiva teksturoitu pinta on yhtiön kalliimmissa malleissa.

Samsungin mukaan laite tulee ensimmäisenä myyntiin Venäjällä vielä tämän kuun aikana ja muilla markkina-alueilla vaiheittain. Samsung ei mainitse laitteen tulevaa myyntihintaa, mutta Galaxy Ace Plus -mallin edeltäjää myydään Suomessa tällä hetkellä runsaan 200 euron hintaan.





Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
231 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
519 € Dustin Home
539 € Proshop
557 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -16%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentit (7)

Anonyymi käyttäjä
Galaxy man (vahvistamaton)

1

Kiiltävä pinnoite vaikuttaa kuitenkin ensi näkemältä lähinnä askeleelta taaksepäin, ottaen huomioon miten hyvin toimiva teksturoitu pinta on yhtiön kalliimmissa malleissa.
Totta,onhan se näin. :/ Mutta muuten takaosa näyttää "kokonaisuutena" tyylikkäämmältä,kuin aiempi (eli nykyinen) Galaxy Ace-malli.
Ihmettelen vaan,että miksi Galaxy-logo on jätetty pois kun se näyttäisi tyylikkäämmältä Samsung-logon alla!!.

Vastaa
Teknotuuletin
Teknotuuletin

2

no nyt on jo pakko minunkin sanoa, että näyttää ihan iPhone 3gs:ltä tuo puhelin. varsinkin tuon takakuoren ja kehyksiä kiertävä muovihärpäkkeen takia. ottakaapa toiseen välilehteen tämä kuva ja toiseen iPhone 3gs samoista asennoista, niin yhdennäköisyys on huomattavaa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
-rh (vahvistamaton)

3

iPhone voi olla jotain tuossa luokassa muttei Galaxy SII:ta kaada. Takuuaikakin on vain puolet S II:lle annetusta, ja ei ihme;
ei tökki tämä korealainen.

Vastaa
absx
absx

6

5: Siten että tuo robotti havaitsi tämän uutisen liittyvän jotenkin matkapuhelimiin ja valitsi sen perusteella esimääritetyistä kommenteistaan tuon. Ideana on saada nuo mainoslinkit pysymään palstalla mahdollisimman pitkään.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.