Samsungin Galaxy S III julkaistaan maaliskuun lopussa?

Teemu Laitila
7. helmikuuta, 2012 19:32

Samsung vahvisti aiemmin, että yhtiö ei aio esitellä Galaxy S III -mallia tämän kuun lopussa järjestettävillä Mobile World Congress -messuilla. Sen sijaan ranskalaisraporttien mukaan Samsung suunnittelee omaa lehdistötilaisuutta oidettäväksi 22. maaliskuuta.
Samsung ei ole virallisesti kertonut tulevan lehdistötilaisuuden aiheesta, mutta ajankohta olisi sopiva uuden lippulaivan julkaisulle, sillä laitteen on huhuttu saapuvan myyntiin vielä "ennen kesää".
Tähän mennessä tiedot tai edes huhut tulevan julkistuksen yksityiskohdista ovat kohtalaisen vähäisiä. Aiempien vuotojen perusteella fyysisten mittojen uskotaan kasvavan näytön osalta 4,6 tuumaan resoluution kasvaessa 720p-tasolle. Näyttötekniikkana tulisi olemaan Super AMOLED Plus. Samsungin myös kerrotaan pyrkivän kutistamaan puhelinta vain 7 mm paksuiseksi.
Ohuemmasta ulkomuodosta huolimatta laitteeseen odotetaan jopa 1,8 GHz:n taajuudella toimivaa tuplaydinprosesoria, joka saattaisi perustua uuteen Cortex-A15-arkkitehtuuriin. Muistia huhutaan olevan 2 GB ja kameran tarkkuudeksi kerrotaan 12 megapikseliä.
Päivitys 8.2.: Samsungin mukaan Galaxy S III -puhelinta ei nähdä Ranskan tapahtumassa, vaan tarkoituksena on esitellä laajemmin MWC-messuilla julkaistuja tuotteita.
Kiitos huomiosta kommentoijille.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Samsung Galaxy -sarja
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.