HTC aikoo panostaa enemmän keskihintaisiin puhelimiin

Manu Pitkänen
10. helmikuuta, 2014 10:39

HTC:n viime vuoden yksi keskeisimmistä kompastuskivistä oli liiallinen keskittyminen yhtiön high-end-mallistoon, arvioivat taiwanilaisyhtiön johtajat Reutersille. Ensimmäisestä tappiollisesta kvartaalista (pitkään aikaan) viisastuneena HTC aikoo panostaa enemmän 150–300 dollarin puhelimiin, joihin kasvuvoima on jo siirtynyt.
Panostusten lisääminen keskihintaisiin älypuhelimiin ei kuitenkaan tarkoita sitä, että HTC unohtaisi high-end-mallistonsa. Talousjohtaja Chialin Changin mukaan molemmat piiput tulevat olemaan kuumina. Kaikkein alhaisimman hintaluokkaan HTC ei aio laajentaa tuotevalikoimaansa. Reutersin mukaan HTC:n kiinassa myymistä puhelinmalleista vain kaksi maksaa alle 150 dollaria, vaikka se on kaikkein nopeiten kasvava markkinasegmentti. Yli 500 dollarilla myytäviä malleja on sen sijaan 21 kappaletta.
HTC:n hallituksen puheenjohtaja Cher Wangin mukaan yhtiö ei edes harkitse juurille palaamista, eli puhelimien valmistamista muille brändeille.
Julkisuuteen aiemmin kerrottujen tietojen mukaan tänä vuonna HTC:ltä voidaan odottaa tablettia sekä puettavaa laitetta. HTC One -älypuhelin on saamassa piakkoin seuraajan.

Lue myös nämä
Tägit
HTC
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.