Sony ilmoitti kahdesta lehdistötilaisuudesta: joko huhuttu Xperia Z2 tulee julki?

Juha Tuppi
11. helmikuuta, 2014 18:37

Sony on ilmoittanut kahdesta lehdistötilaisuudesta, joista ensimmäinen pidetään Barcelonan mobiilikonferenssin yhteydessä ja toinen Indonesiassa Jakartassa maaliskuun alussa.
Xperia Blog raportoi eilen Sonyn lähettäneen kutsuja Barcelonassa 24. helmikuuta pidettävään lehdistötilaisuuteen. Tilaisuuden aiheesta ei ole varmaa tietoa, mutta Sony julkaisi viime vuoden mobiilikonferenssin yhteydessä Xperia Tablet Z -tabletin, jolle on myös huhuttu seuraajaa tämän vuoden aikana. Toisaalta taas Sonyn tulevasta Xperia Z2 -nimellä tunnetusta lippulaivaälypuhelimesta on vuotanut tietoja viime aikoina, joten sen virallista julkaisua on myös lupa odotella pian.
Xperia Blog uutisoi myös Sonyn tulevasta tilaisuudesta Jakartassa 5. maaliskuuta, jonka kutsussa on kuvattu kaksi miestä hyppäämässä veteen. Kutsun kuva-aiheen perusteella tilaisuus voi mahdollisesti liittyä jonkin uuden vedenpitävän laitteen julkaisuun, tai sitten kyseessä voi olla vain Sonyn Xperia Z1 Compact -älypuhelimen alueellinen julkaisu.

Lue myös nämä
Tägit
Sony lehdistötilaisuus
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.