Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonyn "Xperia Z2:n" tekniset tiedot paljastuivat

1
Manu Pitkänen

Sonyn Xperia Z2:n tekniset tiedot paljastuivat
Tietoja Sonyn tulevasta lippulaivapuhelimesta on vuotanut julkisuuteen Xperiablog.netin kautta. "Xperia Z2:n" tekninen nimi on D6503.

Puhelimesta tiedetään jo aika paljon, sillä Xperiablog.net on julkaissut laitteesta sekä kuvia että sen tekniset tiedot. Sony on päätynyt käyttämään Snapdragon 800 -järjestelmäpiiriä (MSM8974AB). Xperiassa on siis 2,3 gigahertsin kellotaajuudella tikittävä neliydinsuoritin ja Adreno 330 -grafiikkaohjain. Tulevaa Snapdragon 805:tä ei tähän malliin ilmeisestikään saada, vaan sen perään kuolaavat joutuvat vielä odottamaan.

Näyttö on nykymuodin mukaan iso, eli 5,2 tuumaa ja resoluutio kohoaa 1080p:hen. Varustelutason viimeistelevät kolme gigatavau keskusmuistia, 20,7 megapikselin kamera ja 2,1 megapikselin etukamera.

Ruutukaappauksia ja kuvia puhelimesta löytyy täältä ja täältä. Vertailukuvia D6503:n ja Xperia Z1:n välillä on täällä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Rekez (vahvistamaton)

1

Ainakin omaan silmään huomattavaa yhdennäköisyyttä Lumia 925:n kanssa?! Mutta Sony on myös aina osannut tehdä tyylikkäitä ratkaisuja ja taitaapi olla seuraava puhelimeni. Sihen asti käytän loistavaa Lumia 920:tä :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja