Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonyn "Xperia Z2:n" tekniset tiedot paljastuivat

1
Manu Pitkänen

Sonyn Xperia Z2:n tekniset tiedot paljastuivat
Tietoja Sonyn tulevasta lippulaivapuhelimesta on vuotanut julkisuuteen Xperiablog.netin kautta. "Xperia Z2:n" tekninen nimi on D6503.

Puhelimesta tiedetään jo aika paljon, sillä Xperiablog.net on julkaissut laitteesta sekä kuvia että sen tekniset tiedot. Sony on päätynyt käyttämään Snapdragon 800 -järjestelmäpiiriä (MSM8974AB). Xperiassa on siis 2,3 gigahertsin kellotaajuudella tikittävä neliydinsuoritin ja Adreno 330 -grafiikkaohjain. Tulevaa Snapdragon 805:tä ei tähän malliin ilmeisestikään saada, vaan sen perään kuolaavat joutuvat vielä odottamaan.

Näyttö on nykymuodin mukaan iso, eli 5,2 tuumaa ja resoluutio kohoaa 1080p:hen. Varustelutason viimeistelevät kolme gigatavau keskusmuistia, 20,7 megapikselin kamera ja 2,1 megapikselin etukamera.

Ruutukaappauksia ja kuvia puhelimesta löytyy täältä ja täältä. Vertailukuvia D6503:n ja Xperia Z1:n välillä on täällä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Rekez (vahvistamaton)

1

Ainakin omaan silmään huomattavaa yhdennäköisyyttä Lumia 925:n kanssa?! Mutta Sony on myös aina osannut tehdä tyylikkäitä ratkaisuja ja taitaapi olla seuraava puhelimeni. Sihen asti käytän loistavaa Lumia 920:tä :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja