HTC:n 8-ytiminen älyluuri paljastui nopeustestin tuloksista?

Matti Robinson
17. helmikuuta, 2014 16:28

AnTuTun benchmark-sovelluksen tietokannasta on jälleen löytynyt julkaisemattomia puhelimia. Edellisillä kerroilla sieltä on löytynyt muun muassa Nokian Android-puhelin sekä tämän kertaisen puhelimen kahdeksanytiminen suoritin.
Nyt siis AnTuTun haaviin on sattunut kaksi HTC:n puhelinta. Ensimmäinen niistä on mainitulla kahdeksanytimisellä MediaTekin MT6592-piirillä varustettu HTC D616W, joka saattaa olla vaikkapa huhutun Desire 8:n pikkuveli.
D616W:stä löytyy lisäksi gigatavu RAM-muistia, 4 gigatavua tallennustilaa, Mali-450-grafiikkapiiri, viiden tuuman 720-näyttö sekä kahdeksan ja kahden megapikselin kamerat.


Toinen malleista, kuten D516W nimestä voikin päätellä, on vielä hieman heikommin varusteltu. Laitteessa on 1,2 gigahertsin neliytiminen Snapdragon MSM8610 -piiri, 768 megatavua RAM-muistia, qHD-näyttö ja viiden sekä kahden megapikselin kamerat.
Itse testituloksissa ensiksi mainittu peittosi selkeästi ja odotetusti edullisemman puhelimen. Kovinkaan suurta eroa ei kuitenkaan ollut laitteiden 3D-nopeudessa, todennäköisesti suurelta osin sekin johtui edullisemman mallin merkittävästi pienemmästä natiiviresoluutiosta.

Lue myös nämä
Tägit
HTC MediaTek AnTuTu Benchmark
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.