Engadget: Tämä kaunokainen on HTC:n tuleva "Desire 8"

11
Matti Robinson

Engadget: Tämä kaunokainen on HTC:n tuleva Desire 8
Kiinalaissivusto MyDrivers sai alunperin käsiinsä HTC:n tulevan keskihintaluokan Android-puhelimen, jota kutsutaan Desire 8:ksi. Sittemmin luotettava lähde on vahvistanut vuodon Engadgetille ja toimittanut alkuperäisen pressikuvan.

Varsin viehättävältä näyttävä valkoinen laite lainaa paljon HTC Onelta, mutta on ilmeisesti muovikuorinen. Värivaihtoehtoina on myös punainen, keltainen, oranssi, sininen ja vihreä.

Tietojen mukaan laitteessa on 13 megapikselin kamera takana ja 5 megapikselin kamera näytön yläpuolella. Ultrapixel-kameraa tässä mallissa ei nähdä. Näyttö on kiinalaislähteen mukaan 5,5 tuumainen.

Engadgetin mukaan näyttö kertoo maaliskuun 18. päivästä sekä Pekingistä, joten voi olla, että laite saapuu virallisesti markkinoille silloin.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi Poco M4 5G – hinta laskenut -37%

Xiaomi Poco M4 5G
146 € CDON
228 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Oppo A78 – hinta laskenut -21%

Oppo A78
218 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 276 €

Motorola Moto G13 – hinta laskenut -16%

Motorola Moto G13
123 € Hobby Hall
131 € Proshop
153 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 146 €

Nokia C02 – hinta laskenut -15%

Nokia C02
74 € Hobby Hall
105 € Proshop
107 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Kommentit (11)

Anonyymi käyttäjä
Sillattiis (vahvistamaton)

2

Premiumissa HTC ei oikein pärjää Applelle, joten ihan järkevää yrittää puskea hinta mahdollisimman alas. Muovikuori on halvempi valmistaa ja helpottaa myös laitteen sisustan suunnittelua kun antennien kanssa ei tarvitse niin paljoa pelata. Samsung on pärjännyt tällä tavalla ihan mukavasti. Designiltaan HTC on kuitenkin melko reilusti Samsungia edellä.

Vastaa
DeNiWar
DeNiWar

3

Olisihan se hieno, mutta toistaiseksi päätös pitää että HTC merkkiä enää ikänä osta. Tuli mitta täyteen kyseisen lafkan DesireZ kusetuksista, luvataan käyttispäivitystä jota sitten ei koskaan tulekaan vaan jätettiin buginen reikäjuusto 2.3.3 ainoaksi ja viimeiseksi päivitykseksi.

Eikä taida olla edes ensimmäinen liekö viimeinenkään kerta kun HTC jättää kalliin puhelimen ostajat kuin nallit kalliolle.

Vastaa
ep_
ep_

4

HTC:lta jälleen hieno laite. Itse olin kyllä todella tyytyväinen Desire Z:aan, mutta itsellänikin jäi hieman kaivelemaan tuo päivityshomma. Muuten ei kyllä ole valittamista. HTC:n asiakaspalvelukin on hyvää ja laitteet laadukkaita ja tukevan tuntoisia joten seuraava puhelimeni kyllä lähes varmasti on jälleen HTC (kunhan S4:stä aika ajaa ohi).

Vastaa
R3DgRu
R3DgRu

5

Kyllä ne nykyään päivittää huippumalleja enemmän kuin ennen. Desire Z ei tainnut saada yhtään päivitystä. Onhan Onekin saanut jo KitKatin. Vaikka eipähän yksikään Android valmista kovin kauan päivitä mallejaan.

Vastaa
ep_
ep_

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti R3DgRu:

Kyllä ne nykyään päivittää huippumalleja enemmän kuin ennen. Desire Z ei tainnut saada yhtään päivitystä. Onhan Onekin saanut jo KitKatin. Vaikka eipähän yksikään Android valmista kovin kauan päivitä mallejaan.

Muistan kyllä useamman kerran asentaneeni päivityksiä Desire Z:aan (en monesti mutta muutaman kerran). Muistaakseni oli ainakin 2.2 -> 2.3.

Vastaa
R3DgRu
R3DgRu

7

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ep_:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti R3DgRu:

Kyllä ne nykyään päivittää huippumalleja enemmän kuin ennen. Desire Z ei tainnut saada yhtään päivitystä. Onhan Onekin saanut jo KitKatin. Vaikka eipähän yksikään Android valmista kovin kauan päivitä mallejaan.

Muistan kyllä useamman kerran asentaneeni päivityksiä Desire Z:aan (en monesti mutta muutaman kerran). Muistaakseni oli ainakin 2.2 -> 2.3.

Ahaa. No muistin sitten väärin.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

8

Kieltämättä tyylikäs puhelin. Muotoilu ja näyttö-reuna-suhde näyttää hyvältä. Muoviin siirtymistä pidän itse varauksella hyvänä asiana. Omassa kädessäni HTC One oli (liian ison lisäksi) aivan liian liukas. Kömpelönä ei huvita hankkia puhelinta joka ei pysy edes sitä vähää näpeissä. Toivottavasti eivät käytä susirumaa kiiltävää muovia, vaan "tahmeaa" matta muovia. (Mallia Moto G tai, vielä parempi, ensimmäinen Nexus 7.) Ultrapixel-kameran menetys kyllä harmittaa. Tekniikassa vaikutti olevan potentiaali, kunhan megapikselien määrää olisi saatu kasvatettua.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Teemu_84 (vahvistamaton)

9

Eihän tästä ole kauankaan kun uutisoitiin HTC:n tehneen taas "zetat" joillekin uudehkolle puhelinmallille, vai oliko niitä peräti useampi. Eli ei houkuttele HTC, kun päivityskulttuuri on edelleen retuperällä. Ei olisi mikään ihme, vaikka Onen päivitykset loppuisivat kuin seinään uuden "Onen" julkaisun jälkeen. Sehän on HTC:lle sen jälkeen vanhaa paskaa ja pelkkä riippakivi. Harmi kun muuten ovat houkuttelevia luureja kyllä, eivätkä vähiten designin ansiosta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
s730 (vahvistamaton)

10

Ei se jatkuva päivitys ole mikään autuaaksi tekevä jutska.Se on sit vaan vanhempi malli,mutta loppujen lopuksi päivityksellä vähän merkitystä ei kukaan ostaisi uutta puhelinta jos vanhasta saa aina uuden.Seitsämän vuotta kokemusta HTC luureista ,ihan asiallisia ja kestäviä työkaluja voi sanoa että laatu ihan huippuluokkaa.s730

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Bitch Please (vahvistamaton)

11

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Sillattiis:

Premiumissa HTC ei oikein pärjää Applelle, joten ihan järkevää yrittää puskea hinta mahdollisimman alas. Muovikuori on halvempi valmistaa ja helpottaa myös laitteen sisustan suunnittelua kun antennien kanssa ei tarvitse niin paljoa pelata. Samsung on pärjännyt tällä tavalla ihan mukavasti. Designiltaan HTC on kuitenkin melko reilusti Samsungia edellä.

Apple se tässä ei pärjää.Ja applen no ihan perseestä

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.