OnePlus paljasti tulevan CyanogenMod-puhelimen tietoja

Manu Pitkänen
5. maaliskuuta, 2014 14:08

Oppolla aiemmin työskennellyt Pete Lau kertoi viime joulukuussa perustaneensa uuden matkapuhelinyhtiön, OnePlussan. Sen päämääränä on tuoda markkinoille edistyksellisiä puhelimia, joissa ei ole tehty kompromissejä.
OnePlussin työntekijät kertoivat Redditissä järjestetyssä AMA-sessiossa, että One-niminen puhelin on tarkoitus julkaista toisen kvartaalin aikana (huhti-kesäkuussa). OnePlus Onen käyttöjärjestelmänä käytetään CyanogenModia ja se on GMS-sertifioitu (kuten Oppo N1:n CyanogenMod-versiokin), joten puhelimesta löytyy Googlen tarjoamat mobiilipalvelut (esim. Google Play).
Yhtiön mukaan OnePlus Onessa on kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että ihmiset haluavat ison näytön, mutteivät isoa puhelinta. Tämän takia laitteessa on erittäin ohuet kehykset, joiden myötä Onessa näytön osuus koko puhelimen etualasta on suurempi kuin vaikkapa Nexus 5:ssä (@somospostpc:n mukaan 72 %). Puhelimesta tulee tarjolle 16 ja 64 gigatavun versio (ei 32 GB:n mallia). Puhelimen hinnan on luvattu olevan alle 400 dollaria.
Yhtiö on vihjannut, että se aikoo kertoa puhelimessa käytettävän suorittimen tänään. Puhelimessa käytettäväksi suorittimeksi on paljastunut neliytiminen, 2,3 GHz:n kellotaajuudella tikittävä Snapdragon-piiri.

Lue myös nämä
Tägit
CyanogenMod OnePlus
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.