Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus aikoo valmistaa maailman parhaimmat älypuhelimet

7
Manu Pitkänen

OnePlus aikoo valmistaa maailman parhaimmat älypuhelimet
Vanhojen suuruuksien kuten Nokian, BlackBerryn ja Motorolan kärsiessä, markkinoille on alkanut nopeasti ilmestymään uusia yhtiöitä, jotka etsivät pääsyä valoon ja sitä kautta kukoistavaan kasvuun. Jollan, Oppon, YotaPhonesin, Blun ja Xiaomin kaltaisten pienten valmistajien joukkoon on liittynyt OnePlus.

OnePlus on Oppolla aiemmin vaikuttaneen Pete Laun perustama yritys, jonka tavoitteeksi kerrotaan uusimpiin ja parhaimpiin tekniikoihin perustuvien laitteiden valmistaminen. Oppo tunnetaan siitä, että sen lippulaivatuotteet ovat usein varustettu uusimmalla tekniikalla tai ne erottautuvat edukseen jollakin muulla tapaa. Oppo on valmistanut maailman ohuimman älypuhelimen ja se esitteli ensimmäisenä Full HD -näytöllä varustetun puhelimen.

Laulle tämä ei kuitenkaan ilmeisesti riittänyt, vaan hän haluaa tuoda markkinoille vieläkin edistyneempiä tuotteita. OnePlusin kohdeyleisö vaikuttaisi olevan speksien perässä juoksevista propellipäistä. Ensimmäinen puhelin on tarkoitus esitellä jo ensi keväänä, mutta yhtiö ei välttämättä jämähdä pelkästään puhelimiin: lisälaitteiden ja päälle puettavat laitteet ovat myös mahdollisia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Boss93
Boss93

1

1+:n puhelimiin tullee siis kohdeyleisö huomioiden Android käyttöjärjestelmä, sillä kyseisen käyttöjärjestelmän käyttäjissä on suuri osa juuri näitä speksejen perässä juoksijoita.

Vastaa
rockknee
rockknee

3

@2 Olen täysin samaa mieltä! Samsungin "erikoisuudet" kun ovat raudalla mässäily ja sitten nämä turhat eleidentunnistushärdellit (ja kaikki tuo turha softa). Viimeaikaiset samsungin toimet ovat karkoittaneet sen ympäriltä erilaiset ROM kehittäjät melko tehokkaasti ja softa nyt vakiona noissa sampan luureissa on kyllä surkeinta mitä androidin päälle on ikinä tehty. Kyllä tavallinen "rivikäyttäjä" sampan luureja viellä ostelee mutta jatkossa täytyy samsungin alkaa karsia turhaa softaa pois ja keksiä jotain myyvämpää kuin markkinoiden kovimmat speksimässäilyt.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Samdungi (vahvistamaton)

4

@3 Todellakin kuraa softa Samsungilla. Pääsin/jouduin säätämään tuota jokatuutissa mainostettua tab3:a(appiukolle oli DNA pakkomyynyt). Uskomatonta kuraa. Kyllä ihmiset menevät halpaan ostaessaan noita räpellyksiä. Yli vuoden vanha Nexus7 toimii satakertaa sulavammin ja jouhevammin kuin tämä huippu-uutuus tab3.

Vastaa
mcmopo
mcmopo

5

Uutinenhan oli one+:sta mutta kun kerran samsungkiin keskustelu (yllättäen) siityi niin itsekin kyllä ihmettelen miksi samsung on pilannut puhelimet omalla käyttöliittymällä joka on helkkarin raskas. Itse vielä tulen ostamaan niin kauan kun vaihtoehtoja ei ole. Kukaan muu ei julkaise iskun ja veden kestäviä puhelimia nykyään.

Mutta sitten tuo 1+. Millähän meinaa kilpailla jos kaikilla muilla on patentit uusimpiin tekniikoihin jo. Ei varmaankaan hinnalla. Jotenkin tämä kuulostaa taas myyntiuhoamiselta. Tai sitten on jotain 4K näyttöä tulossa 5" puhelimeen akkua syömään.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Teemu_84 (vahvistamaton)

7

5@
Onhan niitä muitakin rymyluureja tarjolla, kuin xcover. Taannoin katselin sivusilmällä juutupesta videoita, yhdessäkin kiinalaisvirityksessä oli lälläristä lähtiin samassa paketissa ja ties mitä muuta :) Eikä xcoverkaan ole iskunkestävä, missään en ole nähnyt ilmoitettavan sille IK-arvoa, eikä sitä sillä edes markkinoida, toisin kuin IP-arvoilla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.