OnePlus Onessa on 5,5 tuuman näyttö – silti pienempi kuin viisituumainen älypuhelin

Manu Pitkänen
12. maaliskuuta, 2014 10:48

OnePlus on puhelinmaailmassa vielä uusi tekijä, yhtiöstä kerrottiin julkisesti viime jouluna, mutta se aikoo lunastaa siihen ladatut kovat odotukset huipputason puhelimella.
Yhtiö on jo kertonut, että toisen neljänneksen (huhti-kesäkuussa) myyntiin tulevasta puhelimesta 2,3 gigahertsin neliytiminen Snapdragon-suoritin ja 3100 milliampeeritunnin akku. Eilen paljastettiin, että OnePlussan One-puhelimessa on JDI:n valmistama 5,5 tuuman 1080p-näyttö. Tämän tasoiset näytöt ovat olleet tuttu näky lippulaivamalleissa jo vuoden päivät, mutta OnePlus Onen tapauksessa erityisen kiinnostavaa on se, että puhelin on näytöstään huolimatta pienempi kuin Sonyn viisituumainen Sony Xperia Z1 (144 x 74 mm).
Tämän osoittaa alla oleva kuva, jossa Xperia Z1:n alle on laitettu OnePlus One (jonka ulkonäköä halutaan tietysti suojella loppuun saakka).
Iso näyttö on saatu ahdettua pieneen pakettiin karsimalla paneelin ympärillä olevia kehyksiä. Mikäli puhelimen etuosa olisi kokonaan näyttöä, olisi se mahdollista puristaa mittoihin 120 x 68 mm (16:9), tällöin ei tosin jäisi enää tilaa etukameralle tai kaiuttimelle.
Lisää tietoa CyanogenModiin perustuvan One Plus Onen spekseistä tulee 16. maaliskuuta.

Lue myös nämä
Tägit
Sony Xperia Z1 OnePlus
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.