Samsung kertoo videolla Galaxy S5:n ISOCELL-kameran eduista

Matti Robinson
12. maaliskuuta, 2014 17:08

Samsung on julkaissut YouTubessa videon, jossa se kertoo ISOCELL-kameroiden hyvistä puolista. Pian myyntiin saapuvan Galaxy S5:n kamera perustuu ISOCELL-teknologiaan.
Samsung kertoo, että kuvia lähetetään Facebookiin 300 miljoonaa ja 40 miljoonaa Instagramiin päivittäin. Videota puolestaan 1400 tuntia YouTubeen ja Twitteriin peräti 14 miljoonaa kappaletta Vine-videoita. Samsungilla on 20 prosentin osuus koko maailman sensorimarkkinoista ja siten myös iso osuus kaikista verkkoon lähetettävästä mobiilisisällöstä.
Yhtiö uskookin, että sen kuvasensorit tarjoavat markkinoiden huippua. ISOCELLin taika on sen eristetyissä pikseleissä, joissa esiintyy vähemmän nk. crosstalk-ilmiötä. Tämä tarkoittaa, että pikselit ovat herkempiä valolle ja tarjoavat parempaa väritarkkuutta vähäisessäkin valossa.
Lisäksi ISOCELL-pikseleiden suurempi saturoituminen tarkoittaa, että kuvista löytyy enemmän dynamiikkaa. 20 prosenttia laajempi Chief Ray -kulma (CRA) puolestaan mahdollistaa ohuemmat kameramoduulit, jotka soveltuvat erityisen hyvin mobiililaitteisiin.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung ISOCELL Samsung Galaxy S5
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.