HTC One (M8) laitettiin todelliseen testiin: Upotus veden alle, pudotus asfaltille ja iskuja vasarasta

Matti Robinson
26. maaliskuuta, 2014 17:15

HTC One (M8) on löytänyt tiensä jo ensimmäisten arvostelijoiden ja blogaajien käsiin, kiitos nopean julkaisuaikataulun. Aivan kaikki mediat eivät kuitenkaan pääse rikkomaan testiin tulleita puhelimia, joten on hyvä, että aina löytyy blogaajia, jotka ovat valmiita sen tekemään meidän muiden puolesta.
PhoneArena onkin listannut muutamia videoita, joissa HTC One (M8) saa vastaansa erilaisia elementtejä. Vastassa on äkkipysähdystä asfalttiin, tylpän aseen traumaa vasarasta sekä hengenpidätystä H2O:ssa.
Kukin videoista osoittaa, että vaikka korjattavuudessa HTC One (M8) on kerrassaan surkea, niin korjaamisen tarvetta siinä ei esiinny kovinkaan herkästi. Näyttö suoriutui erityisen hyvin vasaran iskuista, vaikka se asfaltille naama edellä tippuessa särkyikin.
Veden alla minuuttitolkulla oleskellessa ongelmia ei esiintynyt, mutta naarmuja takakuoreen saatiin veistettyä viidakkoveistä pienemmällä ja tylpemmälläkin esineellä. Toki harjattu metalli peittää naarmuja useaa muuta materiaalia hienostuneemmin.
Tässä katsottaviksi kolme pahoinpitelyvideota. Vakuuttaako kestävyys vai suojataanko tämäkin laite suojakuoreen?


Lue myös nämä
Tägit
HTC HTC One (M8)
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.