Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi HTC One saapuu Suomeen ennen Samsungin Galaxy S5:tä

1
Manu Pitkänen

Uusi HTC One saapuu Suomeen ennen Samsungin Galaxy S5:tä
HTC:n mukaan eilen julkistettu uuden sukupolven One-älypuhelin (M8) tulee myyntiin Suomessa suurimpien jälleenmyyjien kautta 4. huhtikuuta. Näin ollen taiwanilaisyhtiön uutuuteen on mahdollista päästä käsiksi jo ennen kuin Samsungin Galaxy S5 tulee markkinoille (11. huhtikuuta)

HTC nimeää yhteistyökumppaneikseen Suomessa Elisan (Saunalahti) ja Gigantin. Saunalahti onkin jo aloittanut puhelimen markkinoinnin ja ennakkomyynnin (36 kk:n sopimuksella 16 GB:n malli 698,40 euroa). Toimitusten luvataan alkavan huhtikuun alussa. Gigantin valikoimissa Onea (M8) ei vielä näy, mutta Verkkokauppa.com on lisännyt luurin valikoimiinsa (hinta 679,90 euroa, 16 GB).
Uuden puhelimen suurin tekninen uudistus on neljän megapikselin "Ultrapixel-kameran" kylkeen liitetty syvyyssensori, jonka avulla kuviin voidaan lisätä jälkikäteen erilaisia tehosteita (kolmiulotteisuus, tarkennuksen muokkaaminen jne.). Uutta on myös muistikortinlukija. HTC on kuitenkin luopunut edellisessä Onessa olleesta optisesta kuvanvakaimesta. Selfie-kuvaajia HTC muisti viiden megapikselin etukameralla.

Onen videoesittelyn voi käydä katsomassa täältä.

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja