Samsung Galaxy S5:n myynti alkaa tänään Suomessa

Manu Pitkänen
11. huhtikuuta, 2014 9:19

Samsungin Galaxy S5 tulee tänään myyntiin Suomessa. Puhelin esiteltiin helmikuun lopulla Barcelonan MWC-messuilla, eli puhelinta on odotettu myyntiin reippaan kuukauden ajan.
Uuden mallin kehityksessä Samsung on panostanut biometriikkaan, kameraan sekä puhelimen kestävyyteen erilaisissa olosuhteissa. Galaxy S5:ssä on sormenjälkisensori, jonka avulla puhelimen lukituksen voi aukaista ja hyväksyä esimerkiksi PayPal-ostoksia. Samsung on avannut sormenjälkilukijan kehittäjille, joten sitä saatetaan hyödyntää muissakin käyttökohteissa. Terveyteen liittyvät satsaukset näkyvät puhelimen takapuolelta löytyvästä sykemittarista ja S Health -sovelluksessa, joka toimii Samsungin uuden Gear Fit -rannekkeen kanssa.
Galaxy S5:stä löytyy uudenlainen ISOCELL-kennollinen 16 megapikselin kamera, jonka luvataan vähentävän pikseleiden välistä ristivaikutusta ja laajentavan pääsädekulmaa. Kohinan määrän luvataan vähenevän ja väritarkkuuden vuorostaan paranevan ISOCELL-kameroilla. Puhelimessa on myös vaihe-eroon pohjautuva automaattitarkennus, minkä ansiosta kuvien tarkennus voidaan tehdä erittäin nopeasti. Samsung on myös mahdollistanut kuvien tarkennuksen jälkikäteen. Kameralla voidaan kuvata UHD-videota 30 FPS:n tarkkuudella.
Samsungin mukaan puhelin IP67-sertifioitu, eli se kestää pölyä ja roiskevettä.
Full HD -näytöllä varustetun puhelimen suositushinta on 699 euroa.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Samsung Galaxy S5
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.