OnePlus One -älypuhelimen toimitukset edelleen seisahduksissa – syynä turvallisuusaukkojen paikkailu

Juha Tuppi
11. kesäkuuta, 2014 16:34

OnePlus lupasi aiemmin aloittaa kovasti kehutun One-älypuhelimensa toimitukset rajoitettuna eränä toukokuussa ja jatkaa suuremmalla erällä kesäkuun alussa. Puhelimia ei kuitenkaan ole vielä liiemmälti näkynyt kuluttajilla, ja tuoreimpien tietojen mukaan toimitukset viivästynevät entisestään.
OnePlus on ilmoittanut sen uuden älypuhelimen tilaamiseen oikeuttavissa kutsuissaan työskentelevänsä paraikaa laitteen ohjelmistoa koskevien viilausten parissa. Valmistaja ei toistaiseksi kyennyt antamaan tarkkaa tietoa toimitusajankohdasta, mutta vakuutti, että kaikille puhelimen tilanneille on oma kappale odottelemassa toimitusten alkamista.
OnePlus One -älypuhelimesta löytyvän CyanogenMod-käyttöjärjestelmän edustaja kertoi asiaa käsittelevässä Reddit-viestiketjussa, että vastikään paljastunut OpenSSL-haavoittuvuus olisi syypäänä viivästykseen. OnePlus haluaa korjata turvallisuusaukon ennen kuin se päästää älypuhelimensa kuluttajille asti, joten valmistaja joutuu odottelemaan päivitetyn järjestelmän uudelleensertifiointia.

Lue myös nämä
Tägit
CyanogenMod OnePlus OpenSSL
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.