Nämä asiat paranevat Lumioissa kesän päivityksen myötä

Manu Pitkänen
18. kesäkuuta, 2014 9:35

Build-tapahtumassa keväällä julkistetun Lumia Cyan -päivityspaketin tarkemmasta sisällöstä ei ole juurikaan hiiskuttu viralliselta taholta, mutta Juha Alakarhun ja Eero Salmelinin eilen pitämässä Ask me Anything -tilaisuudessa kerrottiin hieman tarkemmin mitä uutta Lumia-puhelimiin on kesän aikana luvassa.
Lumia Cyan sisältää kaikki Windows Phone 8.1:n uudet ominaisuudet, kuten Action Centerin ja parannetun aloitusruudun, mutta niiden lisäksi pakettiin on lisätty joitain Nokian entisen matkapuhelintiimin luomia parannuksia. Cyan sisältää esimerkiksi uuden version Nokia Storyteller -sovelluksesta, jonka avulla voi jakaa tarinoita videoina sosiaalisessa mediassa. Nokia lupasi keväällä myös parannuksia otettujen valokuvien katseluun ja käsittelyyn sekä Creative Studio -kuvanmuokkaussovellukseen (uusia filttereitä ja vahingoittumaton editointi).
Päivitys parantaa Lumia 930:llä ja Lumia 1520:llä otettujen kuvien värejä, parantaa valokuvaamista heikossa valaistuksessa sekä parantaa videon ja RAW-kuvien laatua. Cyan tuo mukanaan edellä mainituille puhelimille jatkuvan automaattitarkennuksen, joka on tulossa myös Lumia 630:lle.
Lumia 930:n ennakkomyynti alkoi tällä viikolla ja sen toimitukset alkavat verkkokauppojen ilmoitusten mukaan 10. heinäkuuta.

Lue myös nämä
Tägit
Windows Phone Nokia Lumia Lumia Cyan
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.