Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Lumia 930:n ennakkomyynti alkaa tänään

Manu Pitkänen

Nokia Lumia 930:n ennakkomyynti alkaa tänään
Viimeisten Nokia-merkkisten Lumioiden joukkoon kuuluvan Lumia 930:n ennakkomyynti alkaa Suomessa tänään. Puhelimen suositushinta on 590 euroa.

Build-tapahtumassa esitellyssä puhelimessa on viiden tuuman Full HD -näyttö, Qualcomm Snapdragon 800 -järjestelmäpiiri (2,2 GHz), 20 megapikselin PureView-kamera, optinen kuvanvakain sekä neljä mikrofonia. Metallikehyksillä varustettu puhelin tulee myyntiin kirkkaanoranssina, kirkkaanvihreänä, mustana ja valkoisena.

Microsoft ei paljastanut koska puhelin todellinen myynti alkaa. Aiemmin keväällä Nokia ilmoitti Lumia 930:n myynnin alkavan kesäkuussa valikoiduilla markkinoilla Euroopassa, Aasiassa, Lähi-idässä ja Intiassa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja