Apple palkkasi sveitsiläisen luksuskellovalmistajan myyntijohtajan

Manu Pitkänen
4. heinäkuuta, 2014 16:12

Apple on palkannut sveitsiläisen kellovalmistaja TAG Heuerin myyntijohtajan riveihinsä. Asiasta kertoi LVMH Moët Hennessy Louis Vuittonin kellodivisioonan (jonka alle TAG Heuer kuuluu) johtaja Jean-Claude Biver CNBC:n haastattelussa.
Biver sanoo haastattelussa suorasanaisesti, että Apple palkkasi yhden hänen johtajistaan iWatchin julkaisun takia. Aiemmin keväällä sveitsiläisen kelloteollisuuden kirkkaimpiin nimiin kuuluvat Biver ja Swatchin toimitusjohtaja Nick Hayek kertoivat teknologiayhtiöiden yrittäneen palkata heidän työntekijöitä. Biverin mukaan hän on henkilökohtaisesti nähnyt Applen lähettämät rekrytointisähköpostit, mutta vielä tuolloin kukaan hänen alaisistaan ei ollut tarttunut tarjouksiin.
Apple on hankkinut viimeisen vuoden aikana runsaasti uusia taitoja riveihinsä. Monia lääketieteellisten laitteiden ja biometriikan parissa työskennelleitä on siirtynyt Cupertinoon. Lisäksi Apple palkkasi muotitalo Yves Saint Laurent'n toimitusjohtaja Paul Deneven viime kesänä erikoishanketta varten. Samoihin aikoihin Applen teknologiajohtaja Bob Mansfield siirtyi myös erikoishankkeiden pariin. Niken Innovation Kitchern -laboratorion johtajana työskennelleen Ben Shafferin Apple palkkasi viime syksynä.
Muoti- ja luksustuoteosaamista Apple sai lisää tänä keväänä kun Burberryn entinen toimitusjohtaja Angela Ahrendts aloitti työt IT-jätin myymäläjohtajana.

Lue myös nämä
Tägit
Apple iOS Apple Watch
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.