Microsoftilta tulossa piakkoin uusia Lumia-puhelimia

Manu Pitkänen
30. heinäkuuta, 2014 10:31

Microsoft valmistautuu esittelemään kaksi uutta Lumia-puhelinta, kertoo The Verge. Stephen Elop esitteli uusia Windows Phone 8.1 -malleja yhtiön sisäisessä tilaisuudessa. Valitettavasti tällä kertaa esittelyssä olleet puhelimet eivät vuotaneet videon kautta.
The Vergen lähteen mukaan Microsoftilta on tulossa "selfie-puhelin", jossa on kiinnitetty erityistä huomiota etukameran ominaisuuksiin. Aiemmin vuotaneiden tietojen mukaan Supermaninä tunnetussa puhelimessa on viiden megapikselin etukamera, jollaisia on jo nähty muutamissa markkinoilla olevissa älypuhelimissa (kuten uusimmassa HTC Onessa). Puhelimessa pitäisi olla 4,7-tuumainen näyttö.
Microsoftin toisen uutuuden koodinimi on Tesla. Se on suunniteltu edulliseksi high-end-malliksi, mikä käytännössä tarkoittanee Lumia 720:n seuraajaa. The Vergen lähteen mukaan puhelimen kamera on speksattu Pureview-tasoiseksi, joten aiemmin huippumallien käyttämä tekniikka on hiljalleen tulossa alemman hintaluokan malleihin. Teslan sanotaan muistuttavan ulkoisesti Lumia 930:tä, mutta se on hieman ohuempi. Tällaisesta puhelimesta vuoti kuvia heinäkuun alussa.
Kaksi viikkoa sitten Microsoftin puhelinpomo Jo Harlow paljasti muistiossaan, että yhtiö aikoo esitellä uusia malleja piakoin.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Nokia Lumia Nokia Pureview Windows Phone selfie Lumia Cyan
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.