Älä jää enää odottamaan: OnePlus One -kutsuja jaossa

Manu Pitkänen
26. syyskuuta, 2014 19:23

OnePlus One kuuluu kiistatta puhelinmaailman tämän vuoden kiinnostavimpiin uutuuksiin – ja syystä: OnePlus One tarjoaa hyvin pitkälle samankaltaiset rautatason ominaisuudet kuin Samsungin Galaxy S5:kin, mutta suunnilleen puolet edullisempaan hintaan.
Äärimmilleen vedetyllä hinnoittelulla on ollut oma ehkä epämiellyttäväksikin koettu sivuvaikutus, joka on samalla kasvattanut puhelimen ympärille muodostunutta hypeä. Koska puhelimen katteet on vedetty minimiin, on valmistajan ollut pakko varmistaa, että jokainen valmistettu puhelin saadaan myydyksi. Varastoja ei olla pystytty pitämään.
Tämän seikan vuoksi OnePlus Onea on voinut ostaa itselleen vain kutsujärjestelmän kautta. Puhelinvertailu on saanut muutaman tällaisen ostokutsun ja jaamme niitä nyt puhelimesta kiinnostuneille. Lunastaaksesi kutsun, sinun pitää vain ilmoittaa kiinnostuksestasi foorumeillemme avattuun viestiketjuun (lue tarkemmat ohjeet sieltä).
OnePlus One -arvostelumme voit käydä lukemassa täältä.
OnePlus on avaamassa lokakuussa ennakkotilausjärjestelmän, jonka kautta puhelimen voi ostaa ilman erikseen jaettavia kutsuja. Jos et kuitenkaan malta odottaa niin kauaa, niin kannattaa käydä foorumeillamme kinuamassa kutsua.

Lue myös nämä
Tägit
CyanogenMod OnePlus
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.