Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus One saa vihdoin ennakkotilausjärjestelmän

Sami Koivunen

OnePlus One saa vihdoin ennakkotilausjärjestelmän
Kutsujärjestelmästään tunnettu kiinalainen Oneplus on vihdoin tuomassa myös ennakkotilausmahdollisuuden yhtiön erittäin suositulle One-älypuhelimelle. Ensimmäisiä ennakkotilauksia aletaan ottaa vastaan "lokakuun loppupuolella".

Oneplus kertoo uuden järjestelmän toimivan siten, että One asetetaan tiettyinä aikoina myyntiin rajoitetuksi ajaksi. Myyntiaikana kuka tahansa voi asettaa puhelimesta ennakkotilauksen.
Puhelinta tilatessa on otettava huomioon, että puhelimia on valmiina rajoitettu määrä ja kysyntä on todennäköisesti tarjontaa suurempaa. Oneplus lupaa kuitenkin antaa potentiaalisille ostajille aika-arvion puhelimen toimitusajasta ennen sitoutumista puhelimen ostoon. Ennakkotilauksen voi myös perua, jos puhelinta ei ole ehditty lähettää.

Ennakkotilauksen ohella Onen voi tulevaisuudessakin hankkia myös kutsujärjestelmällä. Oneplus kertoo myös ennakkotilauksen tehneiden ja kutsun saaneiden asiakkaiden ohittavan muut ennakkotilaajat ja saavan puhelimen välittömästi.

Oneplus lupaa kertoa ennakkotilausjärjestelmästä lisää noin viikkoa ennen järjestelmän julkistamista.

Puhelinvertailun arvostelu Oneplus Onesta löytyy täältä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja